Cele mai citite
 


“Sesam Inchide-te” (Campanie de combatare a ranilor deschise)
miercuri, 27 octombrie 2010   ::   2 Comentarii :: :: Stiri
 

Clinica Gral Colentina, anunta lansarea campaniei “Sesam Inchide-te”, un demers de diagnostic si tratament initiat de Gral Medical, ce vine in sprijinul pacientilor cu rani deschise.
Un tratament nou, simplu si eficient pentru aceste afectiuni este disponibil incepand cu 25.10.2010 in capitala la Clinica Gral Colentina.

 

Aria de de incidenta a plagilor cronice este destul de mare datorita cauzelor multiple (diabet, escare, arsuri, amputatii, ulcere, leziuni cutanate..etc).
Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, netratarea ulcerului varicos este cea mai frecventa cauza ce sta la baza amputatiei de membru.

Ranile afecteaza buna desfasurare a vietii omului si in cazul absentei unui tratament adecvat aceasta poate fi pusa in pericol.
“Prezenta unui ulcer cronic, trenant este o problema serioasa pentru pacient si o provocare pentru medic, care trebuie sa stabileasca clar etiologia si sa adopte schema terapeutica care sa determine epitelizarea cat mai rapida a leziunii” afirma Solomon Alice, medic specialist dermatolog Gral Medical.
 
 Campania se desfasoara pe perioada 25.10.2010 – 30.11.2010 iar pacientii cu plagi cronice pot beneficia de 25% reducere la terapia SoniFort si la orice alta investigatie suplimentara necesara calificarii pacientului pentru procedura.
Aparatul de ultima generatie, folosit pentru tratamentul cu unde de soc a plagilor si ranilor tesuturilor moi este dotat cu un reflector parabolic care permite furnizarea de unde acustice defocalizate (radiale) pe o suprafata mare a tesutului moale, cu o adancime redusa de penetrare. Aceste unde simple nu genereaza in mod normal durere si utilizarea lor nu necesita anestezie.
 
Programari si consiliere se pot face online: www.gralmedical.ro

sau apeland numerele de telefon: 021 317 83 95 - Clinica Gral Colentina, Sos. Stefan cel Mare, nr. 19-21, sector 2, Bucuresti, (in incinta Spitalului Colentina)

 

Notare
Comentarii
de natalia
mama mea si-a tratat o rana la ei, a fost foarte bine. Pacat ca nu am apelat mai devreme la aceasta metoda, cand a avut o rana la un deget si medii au fost nevoiti sa i-l taie (suferea de diabet.

de alexutza
eu am o rana la degetul mic de la picior, din cauza sandalelor. Si fiind diabetica mi-e frica sa nu ajung ca si mama ta. Mai astept cateva zile sa vad ce se intampla, poate totusi am norok sa ma vindes si fara aceasta terapie. Totusi dac apoti sa imi zici cat a costat-o pe mam ata sedinta ti-asi fi recunoscatoare.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Terapia SoniFort - metoda eficienta de tratament a plagilor cronice cu ajutorul ESWT Plagile cronice (ulcere de decubit, ulcere de gamba, plagi ale piciorului diabetic, arsuri, escare...etc) sunt o problema din ce in ce mai mare in ingrijirea zilnica a pacientilor si o mare provocare pentru cadrele medicale specializate, care cauta metode noi de tratament.
O nouă metodă de tratament de revascularizare a inimii O nouă metodă de tratament de revascularizare a inimii va fi utilizată pentru prima dată în cardiologia din România la Clinica de Diagnostic Gral Medical. Tratamentul, o premieră în sistemul privat atât prin inovaţie, cât şi prin caracterul noninvaziv al intervenţiei, se utilizează în cardiologie şi...
Campanie de prevenţie a afecţiunilor hepatice - “M-a lovit la ficat, ce mă fac ? “ În România în perioada 20 iulie 2010 - 20 august 2010 în cadrul campaniei ”M-a lovit la ficat, ce mă fac ?” operatorul de servicii medicale Gral Medical susţine programul de prevenţie a bolilor de ficat, prin oferirea unui pachet de analize medicale la numai 96 lei, astfel pacienţii vor beneficia de...
Tratamentul cu unde de şoc al Pintenilor Calcaneeni Nu de fiecare dată pintenii calcaneeni pot provoca simptome. Uneori aceştia sunt descoperiţi întâmplător atunci când se face o radiografie de rutină. Totuşi, pintenii calcaneeni pot deteriora în timp ţesuturile ducând în timp la dureri ale piciorului şi la ruperea lor.
“Fără ea nu putem iubi” (Campanie de prevenţie şi tratament a afecţiunilor cardiace) Gral Medical anunţă lansarea campaniei “Fără ea nu putem iubi”, campanie dedicată noilor tratamente folosite în cardiologie. Campania se desfăşoară pe o perioadă de 1 lună şi jumătate (21 Martie - 30 Aprilie 2011) şi va fi dedicată informării şi conştientizării pacienţilor cu privire la ...
Alergia mai agresivă ca niciodată Caracteristici generale Ne aflăm într-un secol aflat sub amprenta poluării, a stresului, a luptei cu timpul, a obsesiei igienice şi a egocentrismului dus la limitele de sus ale materialismului. Toate aceste direcţii sfâşie efectiv fiinţa umană în toate felurile, motiv pentru care organismul biologic...