Cele mai citite
 


Adrian Păunescu, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca
joi, 28 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poetul şi politicianul Adrian Păunescu este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Opriţă, a declarat, pentru AGERPRES, că Adrian Păunescu a venit marţi după-amiază la spital, urmând să fie supus mai multor investigaţii, pentru nişte afecţiuni mai vechi.
Adrian Păunescu va rămâne internat cel puţin câteva zile.
Dr. Bogdan Opriţă a precizat că pacientul nu a dorit să se dea informaţii despre starea sănătăţii sale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Unul dintre pacienţi va fi transferat în Franţa Unul dintre pacienţii internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca va fi transferat în cursul zilei de miercuri într-o unitate medicală din Paris, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale Bogdan Opriţa.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase pacienţi internaţi, toţi în stare foarte gravă Şase răniţi în incendiul din club Colectiv sunt internaţi marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, toţi în stare foarte gravă, a declarat medicul Ioana Grinţescu.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Doi răniţi în Colectiv - în stare critică Doi răniţi în clubul Colectiv din cei şase internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt în stare critică, a declarat miercuri pentru AGERPRES şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie, Ioan Lascăr.
Colectiv/ Spitalul de Urgenţă Floreasca: Trei răniţi - în continuare cu stare generală extrem de gravă Trei răniţi în clubul Colectiv se află în continuare internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, toţi fiind critici, cu stare generală extrem de gravă.
Cristi Borcea, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca Fostul acţionar al clubului de fotbal Dinamo Cristi Borcea este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru analize, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Bogdan Opriţa.