Cele mai citite
 


Mehedinţi: Începe distribuirea protezelor auditive provenite dintr-o donaţie daneză
joi, 28 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 220 de proteze auditive, provenite dintr-o donaţie făcută de Fundaţia daneză 'Copiii din România', vor fi distribuite gratuit, începând de miercuri, atât copiilor, cât şi adulţilor cu deficienţe de auz din Mehedinţi.
Directorul general al Casei pentru Asigurările de Sănătate (CAS) Mehedinţi, Doina Borugă, a declarat miercuri pentru AGERPRES că această cantitate care va fi repartizată în baza listelor de aşteptare, rezolvă 60% dintre solicitările făcute până în luna aprilie 2009.
'Până la data precizată aveam în evidenţă un număr de 350 de cereri pentru aparate auditive. Dacă nu am fi primit această donaţie, situaţia ar fi fost delicată pentru bolnavi. Nici noi, nici aceştia nu dispuneam de fondurile necesare achiziţionării protezelor', a precizat Borugă.
Potrivit sursei citate, CAS Mehedinţi a contactat două firme specializate care vor adapta, contra sumei de 100 de lei, protezele pentru fiecare asigurat în parte.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Donaţie de proteze auditive Un număr de 150 de aparate auditive performante au fost donate, joi, în urma unui protocol semnat între Prefectura Mehedinţi şi Fundaţia 'Copiii din România' din Danemarca, a declarat pentru AGERPRES prefectul Ion Mîţu.
Mehedinţi: Lucrări de reabilitare a spitalului din Orşova cu bani din Danemarca Secţia de neonatologie şi cantina Spitalului orăşenesc Orşova au fost reabilitate cu bani primiţi prin donaţie de la Fundaţia 'Copii din România' din Danemarca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Constantin Brăgaru.
Mehedinţi: Pensionarii vor avea acces gratuit la strandul termal din Drobeta Turnu Severin Pensionarii vor beneficia de acces gratuit la strandul termal din Drobeta Turnu Severin unde vor beneficia de tratamentul cu nămol balnear, a anunţat, marţi, prefectul Cristinel Pavel.
Mehedinţi: Donaţii daneze pentru infrastructura spitalicească Mai multe spitale din judeţul Mehedinţi vor primi ca donaţie aparatură medicală şi materiale sanitare de aproape un milion de euro din partea Fundaţiei daneze 'Copii din România'.
Mehedinţi: Medicii de familie, racordaţi la Sistemul Informatic Unic Integrat Drobeta-Turnu Severin, 27 ian /Agerpres/ - Casa Judeţeană pentru Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a lansat, joi, o aplicaţie online prin care instituţiei şi medicilor de familie din teritoriu li se oferă posibilitatea să aibă acces la baza de date a Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) din...
Mehedinţi: Proteze ortopedice pentru intervenţii în premieră Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a achiziţionat, pentru prima oară, 21 de proteze implantabile utilizate pentru fracturile de şold femural, care imobilizau la pat în special pacienţii de peste 70 ani.