Cele mai citite
 


Gorj: Zeci de candidaţi pentru 5 posturi de asistenţi la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu
miercuri, 27 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgu-Jiu, 27 oct /Agerpres/ - Câteva zeci de persoane s-au prezentat miercuri la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pentru un număr de cinci posturi de asistenţi medicali în trei secţii ale unităţii.
Potrivit directorului medical al spitalului, Constantin Pălivan, 47 de persoane s-au prezentat miercuri pentru cele cinci posturi scoase la concurs, acestea susţinând proba scrisă. Lucrările acestora vor fi corectate de către o comisie alcătuită din medici specialişti.
'Proba scrisă din acest an este o premieră deoarece variantele de subiecte au fost extrase de către 9 dintre candidaţi. Tematica pentru concurs a fost una stufoasă, iar subiectele au avut un grad ridicat de dificultate. Am scos la concurs un număr de două posturi de asistenţi medicali la secţia neurologie, două posturi pentru ginecologie şi un singur post pentru secţia de dermatologie. Pentru ginecologie participă 19 candidaţi, pentru neurologie candidează 17 persoane, iar pentru singurul post de la dermatologie sunt 11 asistenţi prezenţi la concurs', a precizat, pentru AGERPRES, Constantin Pălivan.
Acesta a mai menţionat că joi şi vineri vor avea loc alte două concursuri pentru încă şase posturi de asistent medical debutant pentru secţiile oftalmologie, chirurgie generală, ATI şi UPU.
Spitalul Judeţean de Urgenţă a scos la concurs, în total, un număr de 11 posturi de asistent medical debutant, şase dintre acestea fiind deblocate de Ministerul Sănătăţii, iar restul au fost aprobate de Consiliul Judeţean Gorj în subordinea căruia se află acum unitatea spitalicească.
Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă a mai adăugat că posturile scoase acum la concurs nu acoperă deficitul de personal din cadrul unităţii, în prezent existând un deficit de 64 de asistenţi. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Note de 1, 2 şi 3 la concursul pentru asistenţi medicali la Spitalul Târgu-Jiu Doar doi candidaţi din totalul celor 41 înscrişi pentru susţinerea concursului de ocupare a cinci posturi de asistenţi medicali debutanţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu au obţinut note de trecere, peste 7.
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu scoate la concurs peste 20 de posturi Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va scoate la concurs, în luna ianuarie a anului viitor, 22 de posturi, cele mai multe fiind de medic la diferite secţii ale unităţii, a declarat marţi şeful Serviciului Resurse Umane din cadrul instituţiei, Dumitru Vienescu.
Gorj: Deficit de cadre medicale la Spitalul Judeţean; mai multe posturi sunt scoase la concurs Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu scoate la concurs mai multe posturi de medici, asistenţi medicali şi infirmieri, unitatea medicală aflându-se în acest moment într-un impas în ceea ce priveşte asigurarea resursei umane, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Tiberiu Tătaru.
Gorj: Spitalul Judeţean Târgu-Jiu scoate la concurs trei posturi de medic Târgu-Jiu, 15 dec /Agerpres/ - Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu scoate la concurs trei posturi de medic la tot atâtea secţii ale unităţii, până în prezent înscriindu-se câte un candidat pentru fiecare post.
Gorj: SJU Târgu-Jiu va scoate la concurs peste 40 de posturi până la sfârşitul anului Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu va scoate la concurs aproximativ 40 de posturi până la finalul acestui an, a declarat, marţi, şeful Biroului de Resurse Umane al unităţii medicale, Cătălin Vienescu.
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi Ambulatoriul de specialitate se confruntă cu un mare deficit de personal spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, precum şi Ambulatoriul acestuia se confruntă cu un deficit de medici şi asistente, motiv pentru care conducerea unităţii va scoate la concurs mai multe posturi de cadre medicale, a declarat joi pentru AGERPRES directorul interimar al spitalului, Tiberiu Tătaru...