Cele mai citite
 


10 persoane au necesitat îngrijiri medicale din partea SMURD la mitingul din Piaţa Constituţiei
miercuri, 27 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 27 oct. /Agerpres/ - Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, a confirmat miercuri, pentru AGERPRES, că, pe durata mitingului din Piaţa Constituţiei, zece persoane au necesitat îngrijiri medicale din partea SMURD.
'Până la ora actuală s-au înregistrat zece cazuri de lipotemii pe durata desfăşurării mitingului din Piaţa Constituţiei. Din totalul persoanelor care au primit îngrijiri medicale, două au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar restul au fost tratate la punctele de lucru de la faţa locului', a afirmat Militaru.
Acesta a adăugat, de asemenea, că nu au fost semnalate incidente majore, cu excepţia unuia întâmplat în Piaţa Constituţiei, când un grup de manifestanţi din apropierea scenei au încercat să forţeze cordonul de jandarmi.
'Cu sprijinul liderilor de sindicat care au îndemnat la calm, situaţia este sub control', a precizat reprezentantul Jandarmeriei Române. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Unul dintre pacienţi va fi transferat în Franţa Unul dintre pacienţii internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca va fi transferat în cursul zilei de miercuri într-o unitate medicală din Paris, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale Bogdan Opriţa.
Actorul Ion Lucian, internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca Bucureşti, 7 ian /Agerpres/ - Actorul Ion Lucian a fost adus, miecuri, la Departamentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti de către o ambulanţă SMURD de la Teatrul de Operetă, unde i s-a făcut rău pe scenă.
Colectiv/ Spitalul de Urgenţă Floreasca: Trei răniţi - în continuare cu stare generală extrem de gravă Trei răniţi în clubul Colectiv se află în continuare internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, toţi fiind critici, cu stare generală extrem de gravă.
Verstoy Attila a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca Senatorul UDMR Verestoy Attila a ajuns joi noapte, cu un avion aflat la dispoziţia SMURD, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, aici fiind aşteptat de ministrul sănătăţii Ladislau Ritli şi subsecretarul de stat Raed Arafat.
Voiculescu: La Spitalul Floreasca sunt probleme majore de comunicare La Spitalul de Urgenţă Floreasca există probleme majore de comunicare, a apreciat miercuri seara ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în urma unei discuţii cu reprezentanţii medicilor demisionari de la Departamentul UPU - SMURD al unităţii medicale respective.
Elicopterele SMURD i-au adus pe ultimii patru răniţi grav din Bulgaria, la Spitalul Floreasca Ultimii patru răniţi grav din accidentul din Bulgaria au fost aduşi, duminică, cu un elicopter SMURD şi vor fi internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, alături de ceilalţi doi aduşi în cursul acestei zile.