Cele mai citite
 


Raed Arafat: Până la ora 17,00, 37 de participanţi la miting au avut nevoie de îngrijiri medicale
miercuri, 27 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 27 oct /Agerpres/ - Până la ora 17,00, un număr de 37 de persoane participante la mitingul de miercuri, de la Parlament, au avut nevoie de asistenţă medicală, a declarat pentru AGERPRES subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat.
Potrivit medicului, zece participanţi la miting au fost transferaţi la spitale, fără a avea însă probleme grave. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: 24 de persoane participante la miting au avut nevoie de îngrijiri medicale Bucureşti, 27 oct /Agerpres/ - Până la ora 15,30, un număr de 24 de persoane participante la mitingul de miercuri, de la Parlament, au avut nevoie de asistenţă medicală, a declarat pentru AGERPRES subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat.
Raed Arafat: Asistenţa medicală de urgenţă este bine reglementată Bucureşti, 24 mai /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat afirmă că, în prezent, legislaţia permite existenţa unui sistem privat în asistenţa medicală de urgenţă sub o formă bine reglementată.
Programul de dotare cu elicoptere pentru asistenţa medicală de urgenţă continuă până în 2014 Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat a declarat vineri, la Târgu Mureş, că în cadrul asistenţei medicale de urgenţă, până în 2014, vor fi continuate investiţiile pentru dotarea cu elicoptere a celor opt puncte regionale.
Asistenţa medicală la FOTE 2013 Un număr de 11 ambulanţe din afara judeţului Braşov vor asigura asistenţa medicală pe parcursul desfăşurării Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), care are loc în perioada 17-22 februarie.
Un centru de asistenţă medicală va fi deschis în Ferentari şi face parte dintr-un proiect mai amplu de dezvoltare a cartierului Un centru care va sigura asistenţă medicală persoanelor care locuiesc în cartierul bucureştean Ferentari va fi inaugurat în curând, demersul fiind parte a programului Proiectul Ferentari, a anunţat joi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.
Un centru de formare şi pregătire în descarcerare şi asistenţă medicală de urgenţă se va înfiinţa la Cluj Judeţul Cluj va avea un centru de pregătire a paramedicilor de pe ambulanţele SMURD, prin amenajarea unui spaţiu adecvat, investiţie aparţinând Fundaţiei pentru SMURD, condusă de dr.Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.