Cele mai citite
 


MAI: Un jandarm a avut nevoie de îngrijiri medicale
miercuri, 27 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 27 oct /Agerpres/ - Un jandarm a avut nevoie de îngriji medicale, a informat miercuri Ministerul Administraţiei şi Internelor.
Conform sursei citate, un număr de 37 de persoane, participante la mitingul organizat de marile confederaţii sindicale au avut nevoie de îngrijiri medicale dintre care cinci pe fondul consumului de băuturi alcoolice.
Potrivit MAI, zece persoane au avut nevoie de spitalizare iar un jandarm a primit îngrijiri medicale, la faţa locului, după care s-a reîntors în dispozitiv. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Costurile de spitalizare a bolnavilor de meningită a ajuns la 185.000 de lei Un număr de 25 de persoane, cu vârsta cuprinsă între 2 şi 47 de ani, a fost internat în Secţia de boli infecţioase a Spitalului de Urgenţă "Sfântul Ioan Nou" Suceava cu diagnosticul de meningită acută virală, în ultima săptămână.
Berea, preferată de 58% dintre români; oltenii conduc detaşat în clasamentul pe regiuni (studiu) Bucureşti, 25 apr /Agerpres/- Berea rămâne băutura preferată a românilor, în condiţiile în care 58% dintre persoanele cu vârsta de peste 18 ani care consumă băuturi alcoolice aleg acest produs atunci când se întâlnesc cu prietenii, iar aproape jumătate dintre aceştia obişnuiesc să bea bere în timpul...
Mureş: În premieră naţională, primul anevrism cerebral tratat prin implantarea unui dispozitiv modern Coordonatorul Compartimentului de Radiologie Intervenţională din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, dr. Lucian Mărginean, în colaborare cu dr. Ştefăniţă Dima, de la Institutul de Boli Cerebrovasculare din Bucureşti, au realizat, joi, la Târgu Mureş, în premieră naţională, implantarea...
Un nou dispozitiv pentru pacienţii insulinodependenţi Bucureşti, 27 ian /Agerpres/ - Un nou dispozitiv destinat diabeticilor insulinodependenţi a fost lansat, miercuri, de compania farmaceutică Novo Nordisk.
Premieră în cardiologia intervenţională, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti Două proceduri de implantare a unui dispozitiv numit stand pentru bifurcaţii au fost realizate miercuri în premieră naţională la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti.
Centrele de Excelență în Cardiologie și Radiologie Intervențională ARES educă în Bucuresti medici specialiști din Olanda, Italia și Germania Centrele de Excelență în Cardiologie și Radiologie IntervenționalăARES continuă seria trainingurilor de specialitate printr-un seminar aplicat, pe tema embolizării adenomului de prostată, pentru medici specialiști din Olanda, Italia, Germania și Portugalia.