Cele mai citite
 


Mureş: Servicii medicale raportate eronat la CAS
miercuri, 27 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgu Mureş, 27 oct /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureş a descoperit servicii medicale raportate eronat în valoare de 462.000 de lei, în urma unor controale efectuate, a declarat, miercuri, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, Anca Florea directorul relaţii contractuale din cadrul CAS Mureş.
Anca Florea a precizat că pe parcursul a 252 de controale la furnizorii de servicii medicale s-au imputat sume reprezentând contravaloarea unor servicii medicale raportate eronat, în valoare de 462.000 de lei.
Aceasta a arătat că CAS Mureş a verificat şi 5.851 de dosare depuse de angajatori pentru rambursarea indemnizaţiilor de concediu medical, din acest an, dar şi din 2009, din care aproape un sfert, adică 1.207 dosare, au fost refuzate sau amânate la plată.
Potrivit acesteia, după controale, numărul de concedii medicale a scăzut cu circa 15%.
În plus, în urma activităţii de executare silită, în cursul anului 2010 s-au emis 600 de somaţii şi titluri executorii pentru suma de 820.666 de lei. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mureş: Aproape 8.500 de carduri naţionale de sănătate nu au fost ridicate încă de medicii de familie Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureş a făcut, miercuri, un apel la medicii de familie să vină şi să ridice cele aproape 8.500 de carduri naţionale de sănătate, astfel încât pacienţii să poată beneficia de asistenţă medicală.
Mureş: CAS a epuizat fondurile pentru decontarea medicamentelor şi materialelor sanitare Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureş a anunţat, joi, pe site-ul propriu, epuizarea fondurilor destinate decontării medicamentelor cu şi fără contribuţie personală, precum şi a celor pentru medicamente şi materiale sanitare din cadrul programelor naţionale de sănătate cu scop curativ.
Dr. Horaţiu Moldovan: Decizia decontării integrale a cazurilor tratate de clinicile de medicina muncii aparţine CNAS Şeful Clinicii de Medicina Muncii din Târgu Mureş, dr. Horaţiu Moldovan, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că decizia decontării integrale a cazurilor tratate de clinicile de medicina muncii aparţine strict Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) şi că se fac demersuri pentru eliminarea din...
Mureş: Nouă medici sancţionaţi pentru modul de prescriere a certificatelor de concediu medical Nouă amenzi contravenţionale în valoare de 5.000 de lei fiecare au fost aplicate în judeţul Mureş în urma controlului iniţiat de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureş privind modul de prescriere a certificatelor de concediu medical şi prezenţa la adresa declarată a beneficiarilor de indemnizaţii...
Rodica Biro(CAS Mureş): Demersuri pentru înfiinţarea de centre de excelenţă pe domenii susţinute prin programe naţionale Şefa Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Mureş, Rodica Biro, a declarat miercuri, în şedinţa Colegiului Prefectural Mureş, că se fac demersuri pentru înfiinţarea, la Târgu Mureş, a unor centre de excelenţă pe o serie de domenii susţinute prin programe naţionale, cum ar fi Ortopedia, Bolile Cardiovasculare...
Comunicat de presă - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data de 4 iulie a.c., demarează procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent, după următorul calendar: