Cele mai citite
 


Raed Arafat: Până la finalul mitingului, 39 de participanţi au avut nevoie de îngrijiri medicale
vineri, 29 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Până la încheierea mitingului sindical din Capitală, un număr de 39 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat.
Cinci dintre aceste persoane erau sub influenţa alcoolului.
Potrivit oficialului MS, zece participanţi la miting au fost transferaţi la spitale, fără a avea însă probleme grave.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Subsecretarul de stat în MS, Raed Arafat, a participat la evaluarea activităţii ISU Bucureşti pe anul 2011 Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a participat, miercuri, la evaluarea activităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ''Dealu Spirii'' al Municipiului Bucureşti pentru anul 2011.
Raed Arafat: 24 de persoane participante la miting au avut nevoie de îngrijiri medicale Bucureşti, 27 oct /Agerpres/ - Până la ora 15,30, un număr de 24 de persoane participante la mitingul de miercuri, de la Parlament, au avut nevoie de asistenţă medicală, a declarat pentru AGERPRES subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat.
Raed Arafat: Până la ora 17,00, 37 de participanţi la miting au avut nevoie de îngrijiri medicale Bucureşti, 27 oct /Agerpres/ - Până la ora 17,00, un număr de 37 de persoane participante la mitingul de miercuri, de la Parlament, au avut nevoie de asistenţă medicală, a declarat pentru AGERPRES subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat.
Raed Arafat (MS): Trebuie să ne axăm pe prevenirea accidentelor rutiere şi pe întărirea sistemului de urgenţă Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat a subliniat, luni, importanţa accentului pus pe prevenirea accidentelor rutiere şi pe întărirea sistemului de urgenţă.
Raed Arafat: Serviciile de ambulanţă, dotate în 2013 cu aproape 200 de autospeciale Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat a declarat, miercuri, la Constanţa, că serviciile judeţene de ambulanţă sunt dotate pe parcursul anului 2013 cu aproape 200 de autospeciale, după ce anul trecut acestora le-au fost distribuite 53 de maşini.
Dr. Raed Arafat: Proiect comun de colaborare între MS, MAI şi serviciul de salvare aerian elveţian Târgu Mureş, 24 sep /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a anunţat, vineri, la Târgu Mureş, iniţierea unui proiect comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Administraţiei şi Internelor cu Guvernul Elveţiei, pentru dezvoltarea sistemului de intervenţie pe...