Cele mai citite
 


Iaşi: Adus cu ambulanţa la spital, după ce i-a fost smuls braţul
joi, 28 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Iaşi, 28 oct /Agerpres/ - Un bărbat aflat în stare critică după ce o bandă transportoare i-a smuls braţul drept a fost adus cu ambulanţa de la Fălticeni la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi.
Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor, a declarat că, după resuscitarea în unitate, bărbatul a fost dus în sala de operaţie unde o echipă formată din nouă medici încearcă să-i salveze braţul amputat.
'Severitatatea şi asocierea lezională, mai precis amputaţia completă, fractură de claviculă şi omoplat, fractură de antebraţ indică un prognostic extrem de rezervat în ceea ce priveşte funcţionalitatea', a explicat dr. Tudor Ciuhodaru.
Medicul a explicat că acesta ar fi avut mai multe şanse, dacă ar fi fost adus la spital cu ajutorul unui elicopter.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Iaşi: Medici, asistaţi de forţe de ordine, în cazul unei intervenţii chirurgicale Personalul medical de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi a solicitat să fie asistat de paznici în blocul operator, pentru a linişti un pacient care a încercat să se sinucidă din cauza soţiei plecate la muncă în străinătate.
Iaşi: Un nonagenar a leşinat de căldură, pe holurile Prefecturii Un nonagenar a fost adus, joi după-amiază, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, după ce a leşinat din cauza căldurii în clădirea în care se află Instituţia prefectului.
Iaşi: În sala de operaţii după ce a fost tăiat cu sabia Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Erbiceni,?a fost adus de o ambulanţă la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi după ce a fost tăiat cu sabia.
Iaşi: Suspectul în cazul uciderii pictoriţei, transferat la Socola pentru expertiză psihiatrică Bărbatul în vârstă de 38 de ani, suspectul principal în cazul uciderii pictoriţei Ilinca Gânju, a fost transferat joi la Spitalul de Neuropsihiatrie Socola, pentru a se vedea dacă are discernământ sau nu.
Iaşi: A încercat să se sinucidă din cauza facturilor O femeie a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, în stare gravă, după ce a încercat să se sinucidă, din cauza faptului că nu îşi mai poate plăti facturile.