Cele mai citite
 


Sorin Oprescu: Adrian Păunescu e puţin mai bine, dar prognosticul e rezervat
vineri, 29 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Adrian Păunescu e puţin mai bine, dar prognosticul e rezervat, a declarat joi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
'Edemul pulmonar a reprezentat cauza principală a internării lui. Prognosticul e rezervat. Cu părere de rău spun asta, pentru că maestrul suferă de mai multă vreme, a avut o serie întreagă de probleme. Le-a purtat însă cu multă tărie pe picioare', a detaliat Sorin Oprescu, fost coleg de partid şi bun prieten cu poetul Adrian Păunescu.

Poetul Adrian Păunescu, în vârstă de 67 de ani, a fost internat marţi după-amiază la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă 'Floreasca' din Capitală, cu multiple probleme la mai multe funcţii vitale ale organismului. Păunescu suferă de insuficienţă renală, hepatică şi cardiacă, la care s-au adăugat problemele pulmonare. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sorin Oprescu a vizitat Spitalul Chaoyang din Beijing Beijing, 4 mar /Agerpres/ - Primarul General al Capitalei României Sorin Oprescu, aflat într-o vizită în China, a vizitat miercuri după-amiază Spitalul Chaoyang, unul dintre cele mai renumite unităţi sanitare din Beijing, informează Xinhua.
Sorin Oprescu a verificat începerea lucrărilor la Maternitatea Giuleşti Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat luni, pentru scurt timp, începerea lucrărilor de renovare a salonului de terapie intensivă pentru prematuri de la Maternitatea Giuleşti.
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Colectiv/ Spitalul de Urgenţă Floreasca: Trei răniţi - în continuare cu stare generală extrem de gravă Trei răniţi în clubul Colectiv se află în continuare internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, toţi fiind critici, cu stare generală extrem de gravă.
Spitalul Floreasca: 6 răniţi în stare foarte gravă; sunt la terapie intensivă Şase pacienţi în stare foarte gravă sunt internaţi la Terapie Intensivă în Spitalul de Urgenţă Floreasca, a precizat, luni, medicul Raluca Moldoveanu.
Spitalul ''Victor Babeş'' are pentru prima dată o secţie de terapie intensivă Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale "Victor Babeş" are pentru prima dată o secţie de Anestezie Terapie Intensivă (ATI).