Cele mai citite
 


Gorj: Note de 1, 2 şi 3 la concursul pentru asistenţi medicali la Spitalul Târgu-Jiu
vineri, 29 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doar doi candidaţi din totalul celor 41 înscrişi pentru susţinerea concursului de ocupare a cinci posturi de asistenţi medicali debutanţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu au obţinut note de trecere, peste 7.
Directorul medical al unităţii spitaliceşti, Constantin Pălivan, a declarat joi, pentru AGERPRES, că mare parte din notele obţinute de candidaţi au fost cuprinse între 1 şi 3. Pentru proba scrisă a concursului pentru posturile vacante la secţiile ginecologie, neurologie şi dermatologie care a avut loc miercuri s-au înscris 47 candidaţi, prezentându-se doar 41 dintre aceştia.

Dintre cei 21 de candidaţi care au susţinut concursul pentru posturile de la ginecologie, doar o singură persoană a reuşit să treacă de nota 7, fiind notată cu 7,05, dintre cei 17 înscrişi pentru secţia de neurologie, 11 au luat note sub 5, iar dintre cei 13 care s-au înscris pentru posturile de la dermatologie, niciunul nu a luat notă mai mare de 5.

'La dermatologie a rămas postul vacant, deoarece numai unul am scos la concurs. La neurologie, un post din cele două scoase la concurs s-a ocupat, urmând ca pentru celălalt să reprogramăm un alt concurs, iar la ginecologie, la fel, doar un singur post ocupat din două disponibile. Este îngrijorător faptul că cei înscrişi au obţinut rezultate atât de mici. Într-adevăr, gradul de dificultate al subiectelor a fost unul ridicat, dar notele sunt foarte mici. Le recomand celor care vor să ocupe un post în spitalul nostru să se pună pe învăţat deoarece ei reprezintă viitorul personal al unităţii', a precizat Constantin Pălivan.

Acesta a mai menţionat că joi a fost organizat un alt concurs pentru ocuparea a alte trei posturi de asistenţi medicali debutanţi la Serviciul de Ambulanţă Gorj, urmând ca vineri să aibă loc ultimul pentru încă trei posturi în secţiile ATI, UPU şi medicală.
Spitalul Judeţean de Urgenţă a scos la concurs, în total, un număr de 11 posturi de asistent medical debutant, şase dintre acestea fiind deblocate de Ministerul Sănătăţii, iar restul au fost aprobate de Consiliul Judeţean Gorj în subordinea căruia se află acum unitatea spitalicească.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Zeci de candidaţi pentru 5 posturi de asistenţi la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu Târgu-Jiu, 27 oct /Agerpres/ - Câteva zeci de persoane s-au prezentat miercuri la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pentru un număr de cinci posturi de asistenţi medicali în trei secţii ale unităţii.
Gorj: Deficit de cadre medicale la Spitalul Judeţean; mai multe posturi sunt scoase la concurs Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu scoate la concurs mai multe posturi de medici, asistenţi medicali şi infirmieri, unitatea medicală aflându-se în acest moment într-un impas în ceea ce priveşte asigurarea resursei umane, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul instituţiei, Tiberiu Tătaru.
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu scoate la concurs peste 20 de posturi Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va scoate la concurs, în luna ianuarie a anului viitor, 22 de posturi, cele mai multe fiind de medic la diferite secţii ale unităţii, a declarat marţi şeful Serviciului Resurse Umane din cadrul instituţiei, Dumitru Vienescu.
Gorj: Nicio persoană nu s-a înscris pentru postul de medic scos la concurs de Serviciul de Ambulanţă Nicio persoană nu şi-a depus dosarul pentru ocuparea unui post de medic scos la concurs de Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Gorj, a declarat marţi, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Marinică Niculescu.
Gorj: SJU Târgu-Jiu va scoate la concurs peste 40 de posturi până la sfârşitul anului Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu va scoate la concurs aproximativ 40 de posturi până la finalul acestui an, a declarat, marţi, şeful Biroului de Resurse Umane al unităţii medicale, Cătălin Vienescu.
Gorj: Lipsa de personal din Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, suplinită prin munca a 22 de voluntari Douăzeci şi doi de voluntari, absolvenţi ai şcolilor postliceale de asistenţi, lucrează în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu pentru a suplini, într-o oarecare măsură, lipsa de personal cu care se confruntă cea mai mare unitate medicală din judeţ, a declarat miercuri, managerul unităţii, Tiberiu...