Cele mai citite
 


Direcţia de Asistenţă Socială şi spitalelor din subordinea PMB, pregătite de iarnă
vineri, 29 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia Generală de Asistenţă Socială (DGAS) din Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) este gata să adăpostească, în această iarnă, un număr de 251 de persoane fără adăpost.
'Cantinele vor fi pregătite, în fiecare zi, cu ceai şi supă caldă pentru cei care vor fi în nevoie', a declarat joi directorul DGAS, Cosmina Simean, la întâlnirea de lucru cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

Oficialul DGAS a mai raportat edilului-şef că, până în prezent, doar 10% din numărul asistaţilor sociali şi-au primit ajutoarele de la UE, respectiv 5000 de pensionari. 'Mulţi se vor prezenta în perioada de iarnă, iar pentru cei care nu se pot deplasa, încercăm să asigurăm distribuţia acestor produse alimentare la domiciliu', a spus Simean.

Reprezentanţii Administraţiei Spitalelor au informat că, pe perioada iernii, vor încheia un contract cu Ambulanţa Bucureşti, pentru a-i transporta pe cei cu probleme de sănătate la spitale.
O problemă pe care aceştia au sesizat-o, constatată şi în iarna trecută, a fost cea a blocării drumurilor de acces în spitale de către maşinile taximetriştilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Oprescu le-a solicitat operatorilor de deszăpezire să intervină pe străzile secundare, trotuare şi în staţiile RATB Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a solicitat în comandamentul de iarnă de miercuri dimineaţă să se continue tratamentele cu material antiderapant, să se intervină pe toate străzile secundare şi arterele de legătură din Capitală şi să se acţioneze cu material antiderapant pe trotuare şi în...
Primarul general le-a cerut operatorilor să intensifice tratamentele cu antiderapant pentru combaterea poleiului Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a cerut operatorilor de deszăpezire la comandamentul de iarnă convocat vineri seară ca, începând cu ora 4,00, să fie intensificate tratamentele cu antiderapant, având în vedere că meteorologii au avertizat că spre dimineaţă există posibilitatea ca în Bucureşti...
Sorin Oprescu a cerut intensificarea măsurilor anticaniculă în Capitală Primarul general Sorin Oprescu a cerut direcţiilor de specialitate din cadrul Primăriei Capitalei să intensifice măsurile pentru combaterea efectelor temperaturilor ridicate, având în vedere avertizarea de cod portocaliu de caniculă emisă de meteorologi.
Primarul general le-a cerut operatorilor de deszăpezire să acţioneze cu prioritate pe arterele din urgenţa I Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a cerut luni, la comandamentul de iarnă, operatorilor de deszăpezire să acţioneze cu prioritate pe arterele din urgenţa I, în baterii, utilajele urmând să fie însoţite de echipaje ale Poliţiei Rutiere, astfel încât intervenţia acestora să fie eficientizată...
UPDATE Peste 300 de apeluri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la SABIF Peste 300 de apeluri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), a anunţat, duminică, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, în cadrul Comandamentului de iarnă.
A fost deschis Complexul integrat de servicii sociale pentru adulţi "Sf. Ioan" Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat joi cu prilejul deschiderii Complexului integrat de servicii sociale pentru adulţi "Sf. Ioan" că acesta este "o premieră în România", fiind gândit după standarde "civilizate".