Cele mai citite
 


Hunedoara: Ambulanţă implicată într-un accident rutier
vineri, 29 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O ambulanţă care circula de la Deva spre Hunedoara a fost implicată joi într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, după ce şoferul acesteia a intrat cu autovehiculul în partea din spate a unui autoturism oprit pentru a acorda prioritate altor maşini.
Potrivit primelor verificări ale Poliţiei Rutiere, şoferul autoturismului intenţiona să vireze la stânga, motiv pentru care a oprit pe banda a doua a şoselei şi a aşteptat să treacă maşinile care veneau din sens opus.

Ambulanţa, care avea pornite semnalele acustice şi luminoase, nu a mai putut evita tamponarea şi a intrat în spatele autoturismului.
'În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor două autovehicule implicate în accident', a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, inspectorul Bogdan Niţu.
Echipa operativă a Poliţiei care a fost prezentă la locul accidentului va stabili sancţiunile contravenţionale ce vor fi aplicate şoferului vinovat de producerea tamponării.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Accident în zona Baba Novac; o ambulanţă cu pacient, lovită de un autovehicul care nu i-a acordat prioritate Un accident rutier s-a produs miercuri în zona Baba Novac din Capitală, în urma căruia o ambulanţă, care transporta un pacient, s-a răsturnat, şoferul şi cele două persoane aflate în salvare fiind rănite.
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
Ambulanţă, implicată într-un accident pe Calea Moşilor O ambulanţă a fost implicată marţi într-un accident rutier pe Calea Moşilor, a anunţat Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.
Alba: Ambulanţă răsturnată - accident soldat cu rănirea uşoară a trei persoane printre care un pacient O ambulanţă s-a răsturnat, vineri, pe DN1, la intersecţia cu drumul către localitatea Sîntimbru, în urma coliziunii cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate de trecere, ambulanţierul, asistenta şi un pacient fiind răniţi uşor.
Prahova: Ambulanţă implicată într-un accident la Ploieşti; cinci persoane, între care asistenta şi pacientul, rănite Cinci persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident care a avut loc într-o intersecţie din zona de nord a Ploieştiului şi în care au fost implicate o ambulanţă a Serviciului Judeţean Prahova, aflată în misiune, şi un autoturism.