Cele mai citite
 


Volei: Fosta jucătoare peruană Cecilia Tait, bolnavă de cancer
duminică, 31 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fosta mare jucătoare peruană de volei Cecilia Tait, considerată una dintre cele mai mari jucătoare din istoria acestui sport la nivel mondial, a anunţat că suferă de cancer ganglionar, informează agenţia EFE.
Cecilia Tait, câştigătoare cu naţionala Peru a medaliei de aur la Jocurile Olimpice de la Seul din 1988, a declarat pentru revista peruană Caretas că a aflat de boala sa în luna aprilie, după ce a simţit nişte dureri puternice în gât.
'Îmi imaginam că este un cancer avansat. A fost oribil. Nopţile muşcam perna de dureri', a declarat fosta mare jucătoare, care a fost operată la o clinică din Germania şi a urmat un tratament chimioterapic.
'Am răspuns bine la tratament şi îi mulţumesc lui Dumnezeu. Am slăbit zece kilograme şi mi-am pierdut părul, însă acum mă simt bine', a adăugat Tait, care a fost şi membră în Parlamentul ţării sale în perioada 2001-2006.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cum sa ne ingrijim parul (2) Nutriţia adecvată este cea mai eficientă metodă pentru a avea un păr sănătos şi aspectuos! Părul sănătos este o reflecţie a unui organism sănătos. Ca şi organismul, părul are nevoie de o dietă echilibrată pentru a-şi menţine starea bună.
Preşedinta Argentinei va fi operată de cancer de tiroidă Preşedinta Argentinei, Cristina Kirchner, bolnavă de cancer la tiroidă, va fi operată miercuri într-o clinică din Pilar /50 km nord de Buenos Aires/, în faţa căreia zeci de persoane începuseră marţi după-amiază să se strângă în semn de solidaritate cu şefa statului, relatează AFP.
Recuperare medicală sportivă – un concept nou de terapie prin sport ce îmbină antrenamentul funcțional cu terapia pe aparate de ultimă generație, omologate medical - în premieră în România, la Centrul de Recuperare Medicală Sportivă al clinicii Provita – Diagnostic și tratament - soluții pentru pacienți cu diverse afecțiuni, sportivi amatori sau profesioniști - specialiști în recuperare medicală ortopedică și sportivă, cu experiență și specializări...
Volei feminin: Chen Zhaodi, fostă componentă a selecţionatei Chinei, a încetat din viaţă la 58 de ani Chen Zhaodi, componentă a selecţionatei Chinei care a dominat voleiul feminin mondial la începutul anilor '80, a încetat din viaţă la vârsta de 58 ani, după două decenii şi jumătate de luptă împotriva cancerului, a anunţat miercuri presa oficială chineză.
Steve Jobs se tratează la Centrul oncologic Stanford (presa) Washington, 17 feb /Agerpres/ - Directorul companiei Apple, multimiliardarul american Steve Jobs, care şi-a luat luna trecută concediu pe o perioadă nedeterminată pe motiv de sănătate, a fost văzut la Stanford Cancer Center din California, relatează joi RadarOnline.com.
Riscul de cancer poate scădea dacă se fac două ore şi jumătate de sport pe săptămână Geneva, 14 feb/Agerpres/ - Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a estimat, vineri, că practicarea unei activităţi fizice timp de două ore şi jumătate sau mai mult pe săptămână poate preveni apariţia anumitor tipuri de cancer. Într-un nou raport despre sănătate şi sport, OMS arată că mişcarea fizică...