Cele mai citite
 


CJ Vâlcea a aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli pentru unităţile sanitare din subordine
duminică, 31 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat vineri, în şedinţă ordinară, bugetele de venituri şi cheltuieli până la sfârşitul anului pentru cele patru unităţi sanitare preluate de la 1 august.
Pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă s-au fundamentat venituri totale de 44.098, 07 mii lei, dintre care 39.972, 90 mii lei reprezintă venituri proprii, iar restul subvenţii de la bugetul de stat şi bugetul local.
Pentru Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie s-au fundamentat venituri totale în sumă de 7.791, 31 mii lei, dintre care 7.492, 21 mii lei înseamnă venituri proprii. Pentru Spitalul de Pneumoftiziologie s-au aprobat venituri totale de 3.284, 48 mii lei, din care 3.166 mii lei venituri proprii, iar pentru Spitalul de Psihiatrie s-au alocat 1.670 mii lei, din care venituri proprii reprezintă 1.607 mii lei.
În aceeaşi şedinţă s-au aprobat fonduri pentru achiziţionarea de logistică şi reparaţii la Centrul de asistenţă medico-socială din comuna Lădeşti, iar Spitalul de Obstetrică-Ginecologie a primit fonduri pentru reabilitarea acoperişului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: CJ a aprobat preluarea a patru spitale din judeţ Râmnicu Vâlcea, 30 iun /Agerpres/ - Consiliul Judeţean Vâlcea a aprobat, în şedinţa de miercuri, cu unanimitate de voturi, preluarea a patru unităţi sanitare: Spitalul Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Obstetrică - Ginecologie, Spitalul de Pneumoftiziologie Mihăeşti şi Spitalul de Psihiatrie Drăgoeşti...
Vâlcea: Spitalul de Urgenţă şi Maternitatea au fost preluate de către CJ Vâlcea Protocolul de preluare de către Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea a Spitalului de Urgenţă şi a Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie din Râmnic a fost semnat, vineri, de preşedintele CJ, Ion Câlea şi de şeful Direcţiei de Sănătate Publică, Luminiţa Apostolescu, în prezenţa ministrului secretar de stat...
Vâlcea: Spitalul de Obstetrică-Ginecologie a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, 11 mar /Agerpres/ - Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Râmnicu Vâlcea a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă printr-o hotărâre luată vineri, în şedinţă extraordinară de Consiliul Judeţean (CJ).
CJ Vâlcea şi-a desemnat reprezentanţii în CA ale celor patru spitale preluate Consiliul Judeţean Vâlcea şi-a desemnat, joi, în şedinţă ordinară, prin vot secret, reprezentanţii în consiliile de administraţie ale celor patru spitale preluate de administraţie.
Vâlcea: Dezbatere despre preluarea spitalelor de către administraţiile locale Datoriile spitalelor şi plata acestora au fost problemele abordate miercuri la dezbaterea organizată de Prefectură pe tema preluării spitalelor din judeţ de către administraţiile locale, a declarat pentru AGERPRES directorului DSP Vâlcea, dr. Luminiţa Apostolescu.
Vâlcea: CJ va aloca 820.000 de lei pentru dotarea Spitalului de Urgenţă cu aparatură medicală Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea va aloca 820.000 de lei pentru dotarea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Râmnicu Vâlcea, urmând a fi achiziţionate aparatură şi echipamente medicale, precum şi o autosanitară pentru asigurarea transportului pacienţilor între secţiile spitalului.