Cele mai citite
 


Dâmboviţa: CJ a acordat 50.000 de lei pentru tratamentul în străinătate al poliţistului lovit de un interlop
vineri, 29 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgovişte, 29 oct /Agerpres/ - Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa a acordat, vineri, suma de 50.000 de lei pentru tratamentul poliţistului din Târgovişte care se află de aproape două luni în comă, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap de un interlop.
''Familia poliţistului a luat legătura cu o clinică din Turcia şi are nevoie de sprijin financiar pentru a-l transporta şi trata pe bolnav acolo. El este acum în comă de gradul III, starea sa de sănătate neînregistrând progrese'', a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu.
Banii au fost daţi, printr-o hotărâre de consiliu, adoptată vineri, către Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa, care va sprijini familia poliţistului.
În data de 5 septembrie, George Daniel Uţă, zis 'Danezu', de 22 de ani, interlop din Târgovişte care face parte din gruparea 'Ghenosu', l-a lovit cu o sticlă în cap, într-un bar din Târgovişte, pe poliţistul Codruţ Oprea de la IPJ Dâmboviţa. De atunci poliţistul se află în comă la Spitalul Floreasca din Capitală. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Şeful CJ Dâmboviţa îi acuză pe consilierii PSD şi PNL că blochează mai multe proiecte Consilierii judeţeni PSD şi PNL din judeţul Dâmboviţa sunt acuzaţi de preşedintele CJ, Florin Popescu, că refuză votarea unui împrumut necesar pentru cofinanţarea mai multor proiecte, inclusiv reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
Dâmboviţa: Martori audiaţi în cazul poliţistului aflat în comă după ce a fost lovit de un recidivist Mai mulţi martori sunt audiaţi, duminică, la Parchetul Târgovişte în cazul poliţistului ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, într-un bar din municipiu, de un recidivist, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, Georgiana Comănici.
ŞTIRILE SERII DIN JUDEŢE - 6 SEPTEMBRIE * Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş se pregăteşte să depună documentaţia la Agenţia Naţională de Transplant pentru autorizarea începerii transplantului hepatic, renal şi de pancreas şi că ar...
Dâmboviţa: Spitalul Judeţean Târgovişte va fi dotat cu un aparat RMN Spitalul Judeţean Târgovişte va fi dotat cu aparatură medicală, printre care un aparat RMN şi un tomograf, iar cinci săli de operaţii vor fi amenajate la standarde europene, banii fiind asiguraţi printr-un proiect cu finanţare europeană în valoare de circa 20 de milioane de euro.
Dâmboviţa: Audit comandat de Consiliul Judeţean la spitalele preluate Consiliul Judeţean Dâmboviţa a comandat un audit la toate spitalele şi centrele medicale preluate, în urma căruia va fi stabilită o strategie pentru acestea, a declarat marţi, pentru AGERPRES, preşedintele CJ, Florin Popescu.
O echipă de medici specialişti se va deplasa la Viena, pentru a observa situaţia poliţistului Codruţ Oprea Bucureşti, 7 mar /Agerpres/ - Secretarul de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI), chestor de poliţie Ioan Dascălu, a dispus ca marţi, o echipă de medici specialişti ai Direcţiei Medicale a MAI să se deplaseze la Viena, la clinica...