Cele mai citite
 


Dâmboviţa: DSP a solicitat 91.000 de doze de vaccin antigripal
vineri, 29 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgovişte, 29 oct /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa a solicitat Ministerului Sănătăţii trimiterea în judeţ a peste 91.000 de doze de vaccin antigripal.
Solicitarea s-a făcut în urma evaluărilor realizate de medicii de familie. Cei care au nevoie de vaccin antigripal sunt bolnavii cronici, femeile însărcinate, medicii şi cadrele sanitare, persoanele internate în instituţiile de ocrotire şi persoanele care au peste 65 de ani.
În farmacii un vaccin antigripal costă circa 30 de lei.
''Vaccinarea este recomandată, nu obligatorie şi se va realiza prin intermediul medicilor de familie. Momentan, nu am primit dozele de vaccin, însă cred că vor veni până luni, când trebuie să începem campania'', a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa, Marinela Popa.
DSP Dâmboviţa a anunţat că numărul cazurilor de viroze respiratorii este, la nivel de judeţ, de peste 1.100. AGERPRES / (A-Cornelia Dumitru)
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Direcţia de Sănătate Publică a solicitat 42.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a solicitat Ministerului Sănătăţii alocarea a 42.000 de doze de vaccin antigripal pentru imunizarea persoanelor aflate în grupele de risc, cererea de vaccin fiind întocmită în urma datelor primite din teritoriu de la medicii de familie şi de la unităţile ...
Tulcea: Noi doze de vaccin antigripal primite de Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a început să distribuie un nou lot de 10.000 de doze de vaccin primite din partea Ministerului Sănătăţii.
Tulcea: Dozele de vaccin antigripal, distribuite medicilor de familie Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a început distribuţia către medicii de familie a celor 5.400 de doze de vaccin antigripal, primite din partea Ministerului Sănătăţii.
Olt: Începe vaccinarea antigripală; peste 2.000 de pacienţi cu viroze şi pneumoni Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt va primi în această săptămână 18.000 de doze de vaccin antigripal şi medicii de familie pot începe campania de vaccinare pentru acest sezon rece, au anunţat marţi reprezentanţii instituţiei.
DSP Harghita a solicitat 35.000 de doze de vaccin antigripal Miercurea Ciuc, 21 oct /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Harghita a solicitat Ministerului Sănătăţii trimiterea în judeţ a aproximativ 35.000 de doze de vaccin antigripal.
Braşov: Peste 5000 de doze de vaccin antigripal au ajuns la Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Braşov a primit în urmă cu două zile 5600 de doze de vaccin antigripal dintr-un număr de 44.545 solicitate, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Prefectura Braşov, purtătorul de cuvânt al DSP, dr. Claudia Bularca.