Cele mai citite
 


Starea de sănătate a poetului Adrian Păunescu s-a ameliorat, dar este în continuare atent monitorizat
duminică, 31 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea de sănătate a poetului Adrian Păunescu s-a ameliorat faţă de ziua precedentă şi este în continuare atent monitorizat, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, dr. Şerban Brădişteanu, şeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Adrian Păunescu a fost internat marţi seară la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Potrivit medicului Şerban Brădişteanu, starea poetului Adrian Păunescu s-a înrăutăţit pe fondul unor suferinţe mai vechi - diabet de 10-12 ani, - pacientul suferind de insuficienţă cardiacă, renală, hepatică şi respiratorie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea de sănătate a poetului Adrian Păunescu s-a înrăutăţit Starea de sănătate a poetului şi politicianului Adrian Păunescu s-a înrăutăţit, el fiind în prezent în stare gravă, a declarat pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, de la Clinica de Chirurgie cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Dr. Brădişteanu: Prognosticul în cazul poetului Adrian Păunescu rămâne în continuare rezervat Poetul Adrian Păunescu a trecut peste noaptea de miercuri spre joi fără să se întâmple nimic deosebit în starea lui de sănătate, a declarat joi dimineaţă pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, de la Clinica de Chirurgie Cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Poetul şi politicianul Adrian Păunescu a murit Poetul şi politicianul Adrian Păunescu a murit, în vineri, la ora 7,15, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a spitalului.
Prof.dr. Mircea Beuran: Adrian Păunescu spunea că nimic nu mai seamănă cu ceea ce ştia În ultimele zile când se afla în spital, poetul Adrian Păunescu realiza că e mai bine decât atunci când s-a internat, dar tot timpul se gândea că se întâmplă ceva cu el, însă nu avea curajul să admită că ar putea muri, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES prof. dr. Mircea Beuran, şeful Clinicii de Chirurgie...
Starea sănătăţii poetului Adrian Păunescu rămâne gravă Starea poetului Adrian Păunescu se menţine în continuare gravă, a declarat, miercuri seară, dr. Şerban Brădişteanu, de la Clinica de Chirurgie cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Şerban Brădişteanu: Nu se vor mai da informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase Începând de vineri, nu se vor mai furniza informaţii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase, la dorinţa familiei, a anunţat şeful Departamentului de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, dr. Şerban Brădişteanu.