Cele mai citite
 


Bihor: Secţia de nefrologie a Spitalului municipal Oradea, reabilitată cu sprijinul Ministerului Sănătăţii
duminică, 31 octombrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Lucrările de reabilitare a etajului doi al Spitalul Municipal ''Dr. Gavril Curteanu'', unde urmează să funcţioneze Secţia de nefrologie, au fost sâmbătă finalizate, Ministerul Sănătăţii alocând în acest sens peste 1 milion de lei.
Potrivit unui comunicat al Primăriei Oradea transmis AGERPRES, lucrările realizate au vizat reabilitarea acestei părţi a clădirii de la zidărie, pardoseli, tâmplărie, până la grupuri sanitare pentru fiecare salon şi mobilier nou, astfel încât Secţia de nefrologie, care se transferă de la etajul VIII la etajul II, va oferi condiţii de cazare la standarde europene.

Noua Secţie de nefrologie are 25 de paturi destinate spitalizării continue, trei paturi destinate spitalizării de zi - pentru cazurile mai puţin grave, şi patru staţii de iniţiere a dializei.

Noua secţie va oferi tratament pentru cei 24 de pacienţi care sunt în prezent internaţi în spital.

Valoarea lucrărilor a fost de 1.300.000 lei, 95% reprezentând finanţări din partea Ministerului Sănătăţii şi 5% bani din bugetul local.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Spitalul clinic CFR din Oradea, transferat la Ministerul Sănătăţii, va putea accesa fonduri europene Dr. Marius Chipurici, managerul Spitalului Clinic CFR Oradea, o unitate sanitară reprezentativă şi complexă a judeţului Bihor, a declarat marţi că trecerea din subordinea Ministerului Transporturilor în cea a Ministerului Sănătăţii este o măsură bună, prin care s-ar putea sprijini spitalele CFR să acceseze...
Bihor: Ministerul Sănătăţii finanţează aparatură pentru Centrul oncologic din Oradea Oradea, 20 sep /Agerpres/ - Centrul oncologic din Oradea va primi o finanţare din partea Ministerului Sănătăţii pentru achiziţionarea unui accelerator liniar de particule pentru energii înalte, se arată într-un comunicat al ministerului.
Bihor: Lucrări de reabilitare în spitalele orădene, anunţate de autorităţi Oradea, 27 oct /Agerpres/ - Reprezentanţii Primăriei Oradea şi ai Consiliului Judeţean Bihor au anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă comună, o serie de măsuri pentru reabilitarea şi modernizarea spitalelor orădene, inclusiv a celui mai mare spital judeţean, preluat recent de primărie de la CJ...
Bihor: Maternitatea din Oradea va fi reabilitată prin fonduri de la buget Maternitatea din Oradea se va reabilita, în următoarele şase luni, cu fonduri rambursate din bugetul de stat în valoare de aproape 11 milioane de lei.
Bihor: Firmele orădene fac donaţii Centrului oncologic Firmele orădene continuă să facă donaţii Centrului Oncologic din Spitalul Clinic Municipal Oradea, inaugurat în decembrie 2012, din fonduri ale Ministerului Sănătăţii şi ale Consiliului Local.
Ambulatoriul Integrat din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Oradea, inaugurat după reabilitare Ambulatoriul Integrat Staţionar III din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Oradea, complet reabilitat, modernizat şi dotat cu aparatură şi echipamente de înaltă performanţă, a fost inaugurat sâmbătă, în prezenţa ministrului Sănătăţii, Ladislau Ritli.