Cele mai citite
 


Campania globală de sensibilizare asupra autismului, la final
marţi, 2 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Communication Shutdown - campania globală de sensibilizare asupra autismului şi de donaţii pentru organizaţii de autism din întreaga lume - a ajuns la final, informează un comunicat al organizatorilor, remis luni AGERPRES.
Conform sursei citate, 'Autism România', alături de alte 40 de ţări din întreaga lume, a susţinut, de la 1 octombrie 2010, campania Communication Shutdown, o iniţiativă globală având drept scop strângerea de fonduri şi conştientizarea asupra problemelor întâmpinate de persoanele cu autism.
Organizatorii propun o zi de tăcere pe 1 noiembrie 2010, zi în care utilizatorii reţelelor sociale sunt invitaţi să renunţe la comunicare pe conturile de internet.
'1 noiembrie 2010 este ultima zi a Campaniei Communication Shutdown. Astfel, prin lipsa de activitate pe conturile lor de Facebook şi Twitter, utilizatorii din România, dar nu numai, vor transmite un mesaj de solidaritate faţă de persoanele cu autism, pentru care comunicarea socială este una dintre cele mai mari provocări. La nivel global, printre susţinătorii campaniei se numără Steven Segal, dr. Temple Grandin, Miranda Kerr şi Fran Drescher', se precizează în comunicatul citat.
'Autism România' este organizaţia membră a 'Autism Europe' implicată în campanie pentru România.
'Demersul nostru a avut o susţinere entuziastă din partea VUNK, HI-Q, Luna Amară, Gianina Corondan, Daniela Nane, Cristina Ţopescu, Anca Petrescu, Monica Anghel, Dragoş Bucur, Bogdan Miu, George Zafiu, George Dumitrescu, Orlando Nicoară, Doru Panaitescu, Manafu, Chinezu, lumebura.ro, metropotam.ro, galasocietatiicivile.ro, stiriong.ro, romaniapozitiva.ro, adoptaunong.ro, liberteen.ro, 9am.ro, wall-street.ro, rol.ro. Donaţiile făcute de români vor merge către Autism Romania, iar fondurile strânse vor fi folosite pentru deschiderea primului Centru multifuncţional pentru tineri şi tineri-adulţi cu autism, a căror situaţie în acest moment este critică în toată ţara, din cauza unei legislaţii deficitare şi a lipsei unor servicii de sprijin specializate. Ziua Tăcerii - 1 noiembrie 2010 - este ziua în care vocea 'lor' va fi auzită', se arată &i circ;n comunicatul 'Autism România'.
Pe această cale, 'Autism România' le mulţumeşte tuturor celor care s-au implicat de-a lungul campaniei şi au demonstrat că le pasă. De asemenea, le mulţumeşte şi celor care se vor implica de acum încolo pentru susţinerea cauzei persoanelor care suferă de autism.
Donaţiile se pot face până pe data de 8 noiembrie, online, prin sistemul Pay Pal, cel mai sigur serviciu de plată şi donaţii online din lume, accesând: https://communicationshutdown.org/?viewonate-form.
Informaţii complete despre campanie pot fi găsite accesând: https://communicationshutdown.org/ şi http://shutdowncommunication.blogspot.com/ Liuba Iacoblev, preşedinte 'Autism România' president@autismromania.ro
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de strângere de fonduri pentru Clinica de Oncopediatrie 'Louis Ţurcanu' de la Timişoara, demarată de Asociaţia 'Salvează Vieţi' Bucureşti, 2 dec /Agerpres/ - O campanie de strângere de fonduri pentru Clinica de Oncopediatrie 'Louis Ţurcanu' de la Timişoara a fost lansată joi de Asociaţia Salvează Vieţi, prin aceasta propunându-se înfiinţarea primului centru de excelenţă în diagnoza şi tratamentul cancerului limfatic din România...
Campanie pentru femeile însărcinate şi copiii defavorizaţi din mediul rural Campania de strângere de fonduri ''Mame bune, copii sănătoşi'' a fost lansată joi, de World Vision România, cu scopul de a susţine şi extinde programul de îmbunătăţire a stării de sănătate şi nutriţie a femeilor însărcinate şi a copiilor defavorizaţi din mediul rural
Campanie a Salvaţi Copiii pentru atragerea de fonduri destinate echipării spitalelor cu incubatoare Organizaţia Salvaţi Copiii România lansează duminică o campanie pentru atragerea de fonduri în vederea echipării spitalelor cu incubatoare şi alte echipamente performante.
Campanie globală de solidaritate împotriva diabetului 'Împreună putem face MAI MULT' este genericul campaniei lansate vineri de Grupul sanofi-aventis, cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Diabetului, sărbătorită anual pe 14 noiembrie în parteneriat cu Federaţia Internaţională de Diabet.
Ajută un copil cu autism să meargă la școală! - 1 din 100 de copii sunt afectați de autism (statisticile internaționale) - prima campanie de strângere de fonduri prin SMS pentru copii cu autism din România - donații de 2 Euro la numărul 8842 (nr. valabil în Orange, Vodafone și Cosmote)
Maraton dedicat adolescenţilor şi adulţilor cu autism din România Asociaţia Naţională pentru Copii şi Adulţi cu Autism din România (ANCAAR) şi Houston NPA vor organiza sâmbătă în Parcul Izvor "Maratonul Autismului" la care sunt aşteptaţi să participe toţi pasionaţii sportului în aer liber, copii, tineri şi adulţi.