Cele mai citite
 


Buzău: 'Primul pas'', un proiect pentru tinerii cu deficienţe de comunicare verbală
luni, 1 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 1 nov /Agerpres/ - Câteva sute de tineri cu deficienţe de comunicare din judeţul Buzău au posibilitatea începând de luni să aibă un CV după model european, însoţit de o scrisoare de intenţie.
'În cadrul proiectului 'Primul pas', Asociaţia '1 Iunie 2001' oferă tuturor persoanelor cu deficienţe de comunicare verbală posibilitatea să aibă un CV după model european care, la cerere, poate fi însoţit şi de o scrisoare de intenţie. CV-ul completat va fi listat pentru a putea fi folosit la un eventual interviu şi va fi arhivat electronic într-o bază de date pe care cei interesaţi o pot folosi ulterior', a declarat, pentru Agerpres, Irina Costianu, responsabil de comunicare.
Reprezentanţii Asociaţiei '1 Iunie 2001' au sesizat că sunt multe persoane surdo-mute care nici măcar nu au calculator acasă, iar când se duc să caute un loc de muncă li se cere să depună CV-ul.
'Vrem să umplem acest gol pentru că, pe de o parte, ne vom apleca tot mai mult spre consilierea persoanelor cu deficienţe de comunicare verbală în vederea angajării, iar, pe de altă parte, vom folosi laboratorul de informatică pe care l-am realizat cu sprijinul ASSOCLIC România', a spus Ionica Tarău, preşedintele Asociaţiei '1 iunie 2001'. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Terapie prin colinde la Spitalul de Psihiatrie Săpoca Aproape 100 de persoane condamnate pentru infracţiuni grave, dar internate la secţia Ojasca a Spitalului de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, au participat duminică la spectacolul 'Magia Crăciunului'', susţinut de elevii de la clasa de actorie a Liceului de Artă ''Margareta Sterian''...
DESTINAŢIE: ROMÂNIA / Balta Albă - lacul vindecător din judeţul Buzău În urmă cu un secol şi jumătate, Băile Balta-Albă erau cunoscute în întreaga ţară. Pentru protipendada vremii, era o modă să mergi la Balta Albă, în judeţul Slam Râmnic. Direcţia Poştelor a fost nevoită să organizeze un curier special pentru ruta Bucureşti - Balta-Albă. Numărul celor care căutau anual...
Fundaţia Vodafone România a investit 20 de milioane de euro în activităţi sociale, în 17 ani Fundaţia Vodafone România a organizat 'Gala Fundaţiei Vodafone - 17 ani de fapte bune', eveniment prilejuit de împlinirea a 17 ani de activitate în folos social, perioadă în care a investit 20 milioane euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non profit partenere.
Buzău: CJ doreşte preluarea rapidă a Spitalului judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean Buzău doreşte să preia rapid Spitalul Judeţean de Urgenţă şi va atrage fonduri locale şi europene pentru modernizarea acestuia, a declarat vineri într-o conferinţă de presă preşedintele CJ Victor Mocanu.
Buzău: Burse pentru zece tineri de etnie romă care urmează o carieră medicală Zece tineri de etnie romă interesaţi să urmeze o carieră în domeniul medical au devenit bursieri în cadrul unui proiect susţinut de Prefectura Buzău.