Cele mai citite
 


Buzău: Ajutoare pentru sinistraţii din tabăra de module de la Dorohoi
luni, 1 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 1 nov /Agerpres/ - Filiala Societăţii de Cruce Roşie Buzău a efectuat, luni, un transport, cu ajutoare pentru sinistraţii din tabăra de module Dorohoi, din judeţul Botoşani.
Transportul conţine 100 de ghiozdane noi cu rechizite - caiete, blocuri de desen, pixuri, creioane, radiere, ascuţitori, truse geometrice, penare, acuarele, creioane colorate, precum şi piese de mobilier sau obiecte de îmbrăcăminte.
'Acţiunea se desfăşoară la solicitarea sinistraţilor, transmisă prin Filiala de Cruce Roşie Botoşani, lipsa rechizitelor pentru copiii sinistraţilor din tabăra de module Dorohoi fiind acută', a declarat luni pentru AGERPRES Floarea Bârzu, preşedintele filialei Societăţii de Cruce Roşie Buzău.
Potrivit sursei citate, în sprijinul acestei activităţi umanitare au venit Asociaţia Culturală Română din Hamilton, Canada, elevii Colegiului Naţional 'B.P. Haşdeu', ai Colegiului Naţional 'M. Eminescu' şi cei de la Liceul Teoretic 'Al. Marghiloman' din Buzău, cu sprijinul societăţii Hoeganaes Corporation Europe S.A. Buzău.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău:Voluntarii de la Crucea Roşie au distribuit ajutoare în două localităţi izolate Peste 20 de voluntari ai Filialei de Cruce Roşie Buzău au distribuit marţi ajutoare în două localităţi izolate din judeţ.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Buzău: Ajutoare pentru 20 de familii din comuna Lopătari oferite de Crucea Roşie Douăzeci de familii nevoiaşe din comuna buzoiană Lopătari au primit joi pachete cu alimente din partea voluntarilor filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie.
Buzău: Fondurile strânse la Balul de Caritate al Crucii Roşii, folosite pentru ajutorarea persoanelor nevoiaşe Peste 15.092,75 lei au fost strânşi de la cele 150 de persoane care au donat la Balul Crucii Roşii Buzău, fondurile urmând a fi folosite pentru ajutorarea cu alimente a câtorva sute de persoane aflate în dificultate, a anunţat marţi conducerea filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie.
Buzău: Elevii din trei localităţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară, externaţi sub supraveghere medicală Toţi cei 15 elevi din localităţile Zoiţa, Ziduri şi Gura Teghii au fost externaţi joi din spitalele din Râmnicu Sărat şi Nehoiu, ei aflându-se sub supraveghere medicală.
Buzău: Ajutor umanitar pentru bolnavii Spitalului orăşenesc Nehoiu Voluntarii de Cruce Roşie vor fi prezenţi joi la Spitalul orăşenesc Nehoiu, unitate spitalicească cu grave dificultăţi financiare, pentru a oferi celor 70 de bolnavi ajutoare alimentare.