Cele mai citite
 


Prahova: Aproximativ 50 de persoane, internate în ultimele şase luni după ce au consumat etnobotanice
luni, 1 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ploieşti, 1 nov /Agerpres/ - Aproximativ 50 de persoane, majoritatea tineri, au fost internate în spitalele din Prahova, în ultimele şase luni, prezentând simptome specifice consumului de plante etnobotanice, a declarat, luni, presei, prefectul Adrian Dobre.
Potrivit acestuia, la începutul anului existau, în judeţ, nouă astfel de magazine în care se comercializau etnobotanice, dintre care şase în municipiul Ploieşti, două în Băicoi şi unul în staţiunea montană Sinaia.
În urma aplicării prevederilor OG 6 privind interzicerea comercializării acestor plante, şapte dintre societăţi au fost închise, rămânând funcţionale doar două în Ploieşti, un al treilea magazin fiind deschis în municipiul reşedinţă de judeţ în ultimele câteva luni.
Cele trei unităţi existente în prezent în Prahova sunt verificate periodic de către reprezentanţi ai Poliţiei şi ai Gărzii Financiare, a adăugat prefectul Adrian Dobre. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Tânăr cercetat pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu Ploieşti, 21 mar /Agerpres/- Un ploieştean de 21 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins având asupra sa mai multe pliculeţe de etnobotanice, el fiind cercetat pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.
Prahova: Percheziţii ale DIICOT în Ploieşti şi Bucureşti la magazine de etnobotanice Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti, desfăşoară, joi, o serie de percheziţii la magazine de etnobotanice din Bucureşti şi Ploieşti, dar şi la domiciliile celor doi patroni ai respectivelor puncte comerciale.
Prahova: Lapte cu bacterii la două şcoli din Ploieşti la care au fost elevi cu suspiciuni de toxiinfecţie Laptele pe care l-au băut elevii de la două şcoli din municipiul Ploieşti care au prezentat suspiciuni de toxiinfecţie alimentară era contaminat cu bacterii, au arătat analizele de laborator.
Prahova: Proiect de hotărâre privind combaterea flagelului provocat de consumul de etnobotanice, la Ploieşti Ploieşti, 10 dec /Agerpres/ - Primarul din Ploieşti, Andrei Volosevici, şi cei 27 de consilieri locali au iniţiat un proiect de hotărâre care vizează combaterea prin toate mijloacele a flagelului provocat de consumul plantelor etnobotanice pe raza oraşului.
Prahova: Peste 20 de copii cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară, la o şcoală din Ploieşti Peste 20 de copii de la o şcoală din municipiul Ploieşti sunt suspecţi de toxiinfecţie alimentară, ei prezentând simptome specifice, precum vărsături, greaţă şi ameţeli, la faţa locului fiind solicitată intervenţia mai multor echipaje SMURD şi ale ambulanţei.
Prahova: Percheziţii într-un dosar de trafic de stupefiante, 17 persoane fiind aduse la audieri Ploieşti, 3 apr /Agerpres/- Procurorii DIICOT Ploieşti au efectuat, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii într-un dosar privind traficul de stupefiante, 17 persoane, între care trei suspecţi de trafic de substanţe etnobotanice, fiind conduse la audieri.