Cele mai citite
 


Ministrul irlandez al sănătăţii, împroşcat cu vopsea roşie de un protestatar
luni, 1 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dublin, 1 nov /Agerpres/ - Ministrul irlandez al sănătăţii, Mary Harney, a fost împroşcată luni cu vopsea roşie cu ocazia inaugurării unui nou centru de sănătate mintală la Dublin, în contextul intenţiilor guvernului de a reduce cu 1 miliard de euro bugetul spitalelor, relatează AP.
Poliţia a arestat o tânără suspectată că ar fi aruncat balonul umplut cu vopsea.

Mary Harney şi-a scos haina pătată de vopsea şi a deschis ceremonia, în timp ce dâre de vopsea i se prelingeau pe gât şi pe ambele braţe.

Protestul a avut loc după ce Harney a anunţat o ofertă de plăţi compensatorii de 400 milioane de euro pentru 5.000 de angajaţi care ar demisiona ori s-ar pensiona anticipat din sistemul medical, în care sunt încadraţi în prezent 28.000 de salariaţi. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Centru de sănătate mintală pentru copii, inaugurat la Ploieşti Singurul centru de sănătate mintală pentru copii din judeţul Prahova a fost inaugurat, luni, la Ploieşti, Consiliul Judeţean (CJ) alocând pentru amenajarea clădirii care va găzdui această unitate medicală aproximativ un milion de lei.
Un centru de zi unic în ţară destinat adulţilor cu probleme de sănătate mintală va fi inaugurat în sectorul 6 Un centru de zi unic în ţară destinat adulţilor cu probleme de sănătate mintală va fi inaugurat în sectorul 6 la sfârşitul lunii octombrie, potrivit unui comunicat al Fundaţiei Estuar remis joi.
Primul centru pilot din ţară dedicat adulţilor cu probleme de sănătate mintală, inaugurat în sectorul 6 Primul centru pilot din ţară dedicat adulţilor cu probleme de sănătate mintală a fost inaugurat joi într-un sediu de pe strada Orşova de Fundaţia Estuar şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sector 6.
Centru ADHD inaugurat de primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a inaugurat, joi, centrul ADHD - Sănătate Mintală - Autism ''Centrul Sfântul Serafim de Sarov'', care va oferi servicii de terapie, consiliere şi evaluare a copiilor cu probleme de sănătate mintală şi părinţilor acestora, cât şi formarea de personal calificat...
Satu Mare: Centru mobil de psihiatri în caz de dezastre Trei spitale din Ungaria, Ucraina şi România implementează împreună un proiect european care prevede crearea unui centru mobil de psihiatri care să intervină în situaţii de urgenţă.
Cluj: PSD propune înfiinţarea unui centru de informare privind sistemul medical Organizaţia PSD Cluj va pregăti proiecte de hotărâri de Consiliu Judeţean şi Consiliu Local prin care să fie înfiinţat un fel de centru de informare în care să fie colectate toate sesizările şi propunerile venite de la populaţie în legătură cu problemele din sistemul medical.