Cele mai citite
 


Rusia începe războiul împotriva vrăjitorilor şi vindecătorilor
luni, 1 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Moscova, 1 nov/Agerpres/ - În Rusia există circa 800 000 de vrăjitori şi vindecători, a anunţat luni, la o conferinţă de presă la RIA Novosti, directorul adjunct al Institutului de Psihologie al Academiei de Ştiinţe din Rusia, Andrei Iurevici, relatează site-ul fr.rian.ru.
'Conform datelor puse la dispoziţie de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), în Rusia există circa 800 000 de vrăjitori şi vindecători', a arătat expertul, adăugând că numărul medicilor şi savanţilor competenţi este de doar 640 000 sau chiar 400 000.

Duma de Stat, camera inferioară a Parlamentului rus, a adoptat la începutul lunii octombrie, în prima lectură, un proiect de lege care interzice publicitatea pentru metodele de vindecare prin magie. Documentul aduce amendamente la legea asupra publicităţii, care interzice promovarea serviciilor de magie, printre care vrăjitoria, şamanismul şi ocultismul. Legea mai interzice şi publicitatea în favoarea vindecătorilor şi a medicinei tradiţionale practicate fără autorizaţie corespunzătoare, conformă statului rus.

Mii de persoane, îndeosebi femei, cad anual în Rusia în plasa şarlatanilor. Până acum, nicio lege nu le proteja împotriva acestui tip de escrocherie. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat sfărşitul epidemiei de Ebola din Africa de Vest Organizaţia Mondială a Sănătăţii a anunţat joi sfârşitul epidemiei de Ebola din Africa de Vest, avertizând că Guineea, Liberia şi Sierra Leone rămân cu un risc ridicat de mici focare suplimentare ale acestei maladii, anunţă agenţiile de presă internaţionale.
Rusia ameninţă să-şi suspende participarea la OMS Rusia şi-ar putea suspenda calitatea de membră a Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) dacă informaţiile apărute în presa occidentală despre complicitatea scandaloasă dintre consultanţii OMS şi marile companii farmaceutice în decretarea pandemiei de gripă porcină se vor adeveri, a avertizat vineri Igor...
OMS: Circa 10% dintre ruşi suferă de dereglări psihice Săptămâna trecută la Moscova a fost arestat un schizofernic care şi-a ucis şi mâncat tovarăşul de pahar, iar cu câteva zile înainte un alt bărbat alerga noaptea printr-o staţie de benzină, înţepându-i cu cuţitul pe toţi cei care îi ieşeau în cale... În condiţiile Rusiei contemporane, un om bolnav psihic...
Organizaţia Mondială a Sănătăţii publică recomandări provizorii de utilizare a bedaquilinei în tratamentul tuberculozei cu rezistenţă polimedicamentoasă Janssen-Cilag International NV (Janssen) salută astăzi apariţia recomandărilor provizorii elaborate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) privind utilizarea bedaquilinei în tratamentul tuberculozei (TB) pulmonare cu rezistenţă plurimedicamentoasă (multi-drug resistant tuberculosis, MDR-TB) drept...
Organizaţia Mondială a Sănătăţii este îngrijorată de segregarea persoanelor în vârstă Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) este îngrijorată de segregarea persoanelor în vârstă, subliniind că acest lucru are consecinţe semnificative asupra sănătăţii lor mentale şi fizice, potrivit unui raport publicat joi.
Incendiile şi canicula continuă în Rusia: OMS exprimă temeri pentru sănătatea ruşilor Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a ruşilor, în contextul caniculei fără precedent şi a incendiilor de vegetaţie ce au curpins ţara, transmite miercuri Interfax.