Cele mai citite
 


Fostul general Mihai Chiţac a murit
luni, 1 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 1 nov /Agerpres/ - Fostul general Mihai Chiţac a murit, luni, acasă, la vârsta de aproape 82 de ani.
La 20 septembrie, Mihai Chiţac a fost operat de o tumoare la cap la Spitalul Clinic de Urgenţă Elias, de o echipă de medici neurochirurgi.
Fostul general Mihai Chiţac a fost pus în libertate pe 16 septembrie pentru patru luni, ca urmare a deciziei Tribunalului Militar Teritorial Bucureşti.
Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Spital Bucureşti-Jilava, Daniela Popescu, preciza, atunci, că din 31 august Chiţac fusese internat într-un spital din reţeaua Ministerului Sănătăţii în secţia neurochirurgie, pentru o afecţiune neurochirurgicală depistată în timpul spitalizării în Penitenciarul Spital Bucureşti-Jilava.
În octombrie 2008, generalul în rezervă Mihai Chiţac a fost condamnat la 15 ani de închisoare şi degradare militară în dosarul Revoluţiei de la Timişoara, pentru omor deosebit de grav. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fostul general Mihai Chiţac a fost operat de o tumoare la cap, la Spitalul Elias Fostul general Mihai Chiţac a fost operat de o tumoare la cap la Spitalul Clinic de Urgenţă Elias de o echipă de medici neurochirurgi, a declarat luni pentru AGERPRES, dr. Dana Safte, unul din directorii Spitalului Elias.
Funeraliile fostului general Mihai Chiţac vor avea loc miercuri Bucureşti, 1 nov /Agerpres/ - Funeraliile fostului general Mihai Chiţac vor avea loc miercuri, la ora 11, la Cimitirul Militar Ghencea, a declarat pentru AGERPRES fiica acestuia.
Prof. Ioan Florian: Cel mai important instrument al unui neurochirurg este propriul creier (interviu) Profesorul universitar dr. Ioan Ştefan Florian, şeful Clinicii de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, preşedinte al Asociaţiei Neurochirurgilor din România, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES în care vorbeşte despre progresele din acest domeniu. Prestigiosul...
Timişoara: Primarul a cerut Casei judeţene de asigurări de sănătate să suplimenteze fondurile alocate Spitalului de Boli Infecţioase Primarul Nicolae Robu a solicitat Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş şi Ministerului Sănătăţii să suplimenteze în regim de urgenţă fondurile alocate Spitalului de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, care a cerut sprijin financiar de la primărie, întrucât nu îi mai ajung banii...
Explozie Valea Cascadelor/ Colintineanu: Celulă de criză la nivelul MS; un bărbat operat în regim de urgenţă la Floreasca Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Laurenţiu Colintineanu, a anunţat că s-a format o celulă de criză la nivelul MS, în urma exploziei care a avut loc duminică într-un târg de vechituri din cartierul Militari.
Maramureş: Serviciile de urgenţă a spitalelor din Vişeul de Sus şi Borşa, acceptate la finanţare Spitalul de Recuperare Borşa şi Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus vor primi finanţare din partea Ministerului Sănătăţii, începând cu luna aprilie, pentru realizarea unor Compartimente de primiri Urgenţe (CPU) , precizează un comunicat al Prefecturii Maramureş, remis, joi, AGERPRES.