Cele mai citite
 


Un elixir împotriva îmbătrânirii se va vinde în curând în farmaciile din Rusia
marţi, 2 noiembrie 2010   ::   1 Comentarii :: :: Stiri, Osteoporoza, Afectiunile inimii
 

Moscova, 2 nov /Agerpres/ - Un medicament inovator împotriva îmbătrânirii şi a bolilor degenerative, SkQ1, se va vinde în farmaciile din Rusia în următorii cinci ani, a susţinut inventatorul său, doctorul Vladimir Skulacev, citat marţi de Ria Novosti.

Doctorul Skulacev şi colegii săi de la Universitatea Lomonosov din Moscova au inventat medicamentul SkQ1 pornind de la antioxidantul mitocondrial descoperit de Skulacev.

Această substanţă se poate acumula în centrii energetici ai celulelor mitocondriale şi este capabilă să neutralizeze combinaţiile active ale oxigenului, care distruge ţesuturile şi sunt responsabile de majoritatea modificărilor degenerative din organismul uman.

Alţi antioxidanţi cunoscuţi de oamenii de ştiinţă nu se pot acumula în mitocondrii, deoarece trebuie să existe în cantităţi mari, iar în plus au şi efecte secundare.

Mai multe experimente efectuate pe animale au demonstrat că SkQ1 prelungeşte viaţa, este eficace în prevenirea şi vindecarea bolilor degenerative, cum ar fi cele cardiovasculare, osteoporoza, artrita reumatoidă şi unele forme de cancer.

De asemenea, potrivit informaţiilor anterioare, cercetătorii au demarat deja cea de-a doua etapă a testelor clinice pentru primul medicament pe baza aşa-numiţilor 'ioni Skulacev', sub forma picăturilor de ochi, folosite împotriva glaucomului. AGERPRES

Notare
Comentarii
de iris
hmm...crede-ti in asa ceva????si daca este medicamentul acesta de ce nu-l ia nimeni stiind ca poate sa traiasca toata viata???si cam cat costa???:)

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Artrita reumatoida a mainilor Documentar animat privind artrita reumatoida a mainilor.
Remedii naturiste: condimentele si mirodeniile De secole, condimentele sunt utilizate nu numai pentru a da gust si savoare mancarurilor ci si pentru proprietatile lor medicinale. Studiile realizate pana in prezent sustin ca mirodeniile promoveaza sanatatea si bunastarea organismului printr-o serie de actiuni care inhiba dezvoltatea...
Top 6 alimente probiotice pentru imunizarea organismului Cine ar fi crezut ca acum, in prag de sezon rece, sanatatea intregului nostru organism poate depinde doar de cateva mici microorganisme: probioticele! Aceste bacterii benefice si microbi care traiesc in intestine au un rol important in digestie insa mai mult decat atat, sunt un adevarat...
Bolile reumatice cronice afectează din ce în ce mai multe persoane Afecţiunile cronice precum artrita reumatoidă şi durerile lombare sunt responsabile pentru faptul că mii de persoane nu-şi pot menţine locul de muncă, atât în România, cât şi în lume, iar numărul acestora este în creştere, a subliniat prof. dr. Cătălin Codreanu, de la Institutul de Reumatologie "Dr....
Rusia începe războiul împotriva vrăjitorilor şi vindecătorilor Moscova, 1 nov/Agerpres/ - În Rusia există circa 800 000 de vrăjitori şi vindecători, a anunţat luni, la o conferinţă de presă la RIA Novosti, directorul adjunct al Institutului de Psihologie al Academiei de Ştiinţe din Rusia, Andrei Iurevici, relatează site-ul fr.rian.ru.
Bolile cardiovasculare, principala cauză de morbiditate şi mortalitate Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de morbiditate şi mortalitate în România şi în Europa, a declarat dr. Camelia Diaconu, joi, cu ocazia lansării campaniei 'O inimă sănătoasă iubeşte mai mult'.