Cele mai citite
 


Mehedinţi: Lucrări de reabilitare a spitalului din Orşova cu bani din Danemarca
joi, 4 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Secţia de neonatologie şi cantina Spitalului orăşenesc Orşova au fost reabilitate cu bani primiţi prin donaţie de la Fundaţia 'Copii din România' din Danemarca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Constantin Brăgaru.
Potrivit sursei citate, valoarea lucrărilor de modernizare a respectivei infrastructuri spitaliceşti s-a ridicat la circa 20.000 euro, sumă nerambursabilă.

'Datorită acestui ajutor standardele spitalului nostru s-au îmbunătăţit considerabil. S-au creat astfel condiţii decente de tratament şi de servire a mesei de către bolnavi', a precizat Brăgaru.
Spitalul municipiului Orşova a primit şi fonduri bugetare de peste un milion de lei pentru achiziţionarea medicamentelor şi materialelor sanitare necesare desfăşurării normale a activităţii medicale.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Lucrări de reabilitare a spitalului din Orşova cu bani din Danemarca Secţia de neonatologie şi cantina Spitalului orăşenesc Orşova au fost reabilitate cu bani primiţi prin donaţie de la Fundaţia 'Copii din România' din Danemarca, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Constantin Brăgaru.
Mehedinţi: Proiect de modernizare a spitalului din Orşova Un proiect de reabilitare a Spitalului orăşenesc din Orşova a fost promovat de Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, ing. Marius Bălu.
Mehedinţi: Proiect de modernizare a spitalului din Orşova Un proiect de reabilitare a Spitalului orăşenesc din Orşova a fost promovat de Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, ing. Marius Bălu.
Mehedinţi: Lucrările de reabilitare a secţiei chirurgie a Spitalului Orşova au fost finalizate Au fost finalizate lucrările de modernizare a secţiei chirurgie a Spitalului Orşova, a declarat sâmbătă pentru AGERPRES managerul unităţii, Lucian Vădăşteanu.
Mehedinţi: Aproximativ 2,5 milioane lei pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului municipal Orşova Spitalul municipal Orşova a atras din surse guvernamentale aproximativ 2,5 milioane de lei pentru execuţia lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Ambulatoriului, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul unităţii spitaliceşti, dr. Radu Gandă.
Mehedinţi: Lucrări de reabilitare la SJU Drobeta Turnu Severin Execuţia lucrărilor de modernizare a blocului operator al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a început, a declarat joi, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Marius Bălu.