Cele mai citite
 


Botoşani: Protest al salariaţilor din Spitalul Judeţean 'Mavromati'
joi, 4 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Aproximativ 100 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani au întrerupt activitatea, miercuri la amiază, protestând în faţa instituţiei. Ei cer Guvernului să renunţe la măsura de reducere cu 25% a salariilor, iar sănătatea să fie declarată 'prioritate naţională'.

'Dorim de această dată ca guvernanţii noştri să ia aminte că sistemul sanitar este prioritate naţională. Noi, cei care muncim la patul bolnavului şi prin munca noastră, prin responsabilitatea noastră, nu avem ca scop decât să redăm societăţii şi familiei oameni sănătoşi, nu dorim nimic mai mult decât să ne dea înapoi ceea ce ni s-a tăiat', a afirmat liderul sindical din Spitalul Judeţean, Lia Temiciuc.

Acţiunea a fost organizată de Sindicatul 'Sanitas' şi s-a derulat în cadrul unui program de acţiuni convenit la nivel naţional de confederaţiile sindicale. Activitatea medicală nu a fost perturbată, fiind asigurată de un număr minim de cadre medicale care nu au participat la protest

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Grevă de avertisment în Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Peste 1.000 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani participă, miercuri, la o grevă de avertisment în semn de protest faţă de inechităţile din sistemul sanitar, a declarat, pentru AGERPRES, liderul sindical din spital, Lia Temciuc.
Botoşani: O nouă zi de proteste a angajaţilor de la spitalul judeţean Peste 30 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Botoşani au protestat, vineri, pentru a doua zi consecutiv în faţa sediului Consiliului Judeţean (CJ), în semn de nemulţumire faţă de neacordarea drepturilor salariale, dar şi faţă de condiţiile de muncă.
Botoşani:Conducerea CJ îngrijorată de numărul mare de concedii fără plată de la Spitalul Judeţean Mavromati Conducerea Consiliului Judeţean solicită Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati să interzică acordarea concediilor fără plată pe o perioadă mai mare de un an. Vicepreşedintele CJ Gheorghe Sorescu susţine că în cea mai mare unitate spitalicească din judeţ există peste 100 de cadre medicale care sunt...
Botoşani: Protest al angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă în faţa CJ Botoşani, 18 feb/ Agerpres/- Aproximativ 40 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au pichetat, joi, sediul Consiliului Judeţean, în semn de protest faţă de neacordarea unor drepturi salariale, dar şi faţă de condiţiile de muncă.
Botoşani: Protest al angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Aproximativ 80 de salariaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au participat, marţi la prânz, la un protest în Piaţa Revoluţiei. Cadrele medicale şi personalul auxiliar din cel mai mare spital din Botoşani au pichetat sediul Consiliului Judeţean şi al Prefecturii în semn de nemulţumire...
Botoşani: Proteste la Spitalul Judeţean "Mavromati" faţă de respingerea comasării Aproximativ 100 de cadre medicale şi pacienţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani au protestat, joi dimineaţă, în faţa unităţii, în semn de nemulţumire faţă de decizia autorităţilor judeţene de a refuza comasarea spitalelor din judeţ.