Cele mai citite
 


Alba: Peste 250 de cadre medicale au întrerupt lucrul, timp de o oră
joi, 4 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Câteva sute de angajaţi, numai din domeniul sănătăţii, au întrerupt miercuri lucrul în judeţul Alba, timp de o oră, iar peste 3.000 de sindicalişti din învăţământ nu vor desfăşura activităţi didactice între orele 12,00 şi 16,00, potrivit liderului Sindicatului Învăţământ Ioan Stanca.

Peste 50 de cadre medicale, de la diverse secţii, au protestat între orele 12 şi 13 în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, fără ca activitatea unităţii să fie afectată major. Liderul Sindicatului Sanitas Alba, Marius Sepi, susţine că în toate unităţile din judeţ, cu excepţia spitalului din Blaj, a avut loc întreruperea voluntară a lucrului, timp de o oră, la protest luând parte în total peste 250 de angajaţi.

De asemenea, cadrele didactice membre de sindicat au purtat miercuri câte o banderolă albă la mână, în semn de protest, urmând ca, timp de patru ore, între 12,00 şi 16,00, dascălii care intră la cursuri să se limiteze doar la supravegherea elevilor, fără a desfăşura activităţi didactice, a declarat Ioan Stanca.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Peste 250 de cadre medicale au întrerupt lucrul, timp de o oră Câteva sute de angajaţi, numai din domeniul sănătăţii, au întrerupt miercuri lucrul în judeţul Alba, timp de o oră, iar peste 3.000 de sindicalişti din învăţământ nu vor desfăşura activităţi didactice între orele 12,00 şi 16,00, potrivit liderului Sindicatului Învăţământ Ioan Stanca.
Alba: Asistenţi, infirmiere şi personal TESA, în grevă de avertisment Peste 100 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia şi în jur de 70 de salariaţi ai Spitalului Municipal Aiud s-au aflat miercuri, timp de două ore, în grevă de avertisment, manifestări similare fiind şi în restul unităţilor din judeţ în care există nuclee Sanitas, a declarat, pentru...
Alba: Proteste ale cadrelor medicale Peste 500 de cadre medicale de la toate spitalele din Alba au protestat, luni, timp de două ore, în faţa unităţilor, în semn de protest faţă de măsurile de austeritate anunţate de guvernanţi.
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
Mitinguri de protest la SJU Craiova şi Serviciul de Ambulanţă Dolj Peste 500 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova şi peste 30 de salariaţi ai Serviciului de Ambulanţă Dolj au protestat luni dimineaţă în curtea spitalului craiovean.
Botoşani: Un nou protest la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Un protest spontan a fost declanşat, joi dimineaţă, de angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati. Aproximativ 50 de cadre medicale au întrerupt activitatea în semn de protest faţă de refuzul conducerii instituţiei de a le promova în gradul profesional următor.