Cele mai citite
 


Teleorman: CAS a eliberat peste 1.100 carduri europene de sănătate
joi, 4 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a eliberat în acest an circa 1.110 carduri europene, solicitate de persoane care s-au deplasat temporar în state din Uniunea Europeană pentru a putea beneficia de servicii medicale.
Purtătorul de cuvânt al CAS Teleorman, Mihaela Popa, a declarat miercuri pentru AGERPRES că, în raport cu numărul celor care au plecat în străinătate în anul 2010 din judeţ, cardurile europene de asigurări sociale de sănătate întocmite de această instituţie publică nu sunt multe.

Potrivit sursei citate, 'sunt destui cei care apelează la serviciile unor firme de asigurări, dar şi călători neinteresaţi de o asemenea măsură preventivă de protecţie'.
În tot anul trecut, la CAS Teleorman au fost solicitate circa 1.150 de astfel de documente, iar în 2010, aproape 30% din numărul cardurilor europene sunt datate în lunile de vară.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: CAS a eliberat peste 1.100 carduri europene de sănătate Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a eliberat în acest an circa 1.110 carduri europene, solicitate de persoane care s-au deplasat temporar în state din Uniunea Europeană pentru a putea beneficia de servicii medicale.
Teleorman: CAS a imputat peste 22.620 de lei furnizorilor de servicii medicale Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a efectuat în primele şapte luni din acest an circa 130 de controale la furnizorii de servicii medicale din judeţul din sudul ţării, specialiştii instituţiei stabilind o sumă totală imputabilă de peste 22.620 de lei.
Teleorman: CAS a obţinut în anul trecut suplimentarea creditelor bugetare cu 60,7 milioane de lei Pe parcursul anului trecut Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a solicitat şi a obţinut, în mai multe etape, suplimentarea creditelor bugetare pentru serviciile medicale, suma totală fiind de peste 60,7 milioane de lei.
Teleorman: Peste 23,4 milioane de lei s-au alocat anul trecut pentru asistenţa medicală primară Peste 23,4 milioane de lei s-au alocat anul trecut prin Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman pentru asistenţa medicală primară în judeţul din sudul ţării, se arată într-un raport dat publicităţii marţi de această instituţie.
Teleorman: Creşte numărul solicitărilor la CAS pentru dispozitive medicale Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a acordat în primele şapte luni din acest an 1.210 decizii pentru procurarea de dispozitive medicale destinate recuperării unor deficienţe organice sau fiziologice, valoarea totală depăşind 800.000 de lei.
Teleorman: Farmaciile primesc bani pentru medicamente Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a primit peste zece milioane de lei pentru farmaciile din judeţ cu care are contracte pentru furnizarea de servicii medicale.