Cele mai citite
 


Testare gratuita
joi, 4 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Locuitorii Sectorului 1 din Capitala care au probleme auditive sau oftalmologice isi pot testa gratuit auzul si vazul in perioada 1-30 noiembrie.
 

Cei interesati se pot prezenta la Cabinetul Audio-optica din strada Stoica Ludescu nr.12 lunea si miercurea intre orele 8.30-19.00 sau martea, joia si vinerea intre orele 8.30-17.00. Persoanele interesate se pot programa la telefon 021/305 72 51.

 

Sursa Agerpres (anunt preluat din ziarul Azi)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Centrofarm demarează campania de testare gratuită a auzului și continuă campania de dermoanaliză În perioada 2 iunie-31 august, Centrofarm derulează în cadrul Programului Câștigă Viață campania de testare a auzului în 11 farmacii din București. Astfel, clienții Centrofarm pot beneficia gratuit de consultanță de specialitate. În plus, campania de dermoanaliză gratuită continuă și...
Testare gratuită a plămânilor sâmbătă şi duminică în Parcul Tineretului Bucureştenii îşi pot verifica gratuit sănătatea plămânilor sâmbătă şi duminică în Parcul Tineretului, în cadrul celei de-a VII-a ediţii a campaniei "Tu ştii câţi ani au plămânii tăi?".
Centrofarm continuă campania de testare gratuită a auzului în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2014 Campania Centrofarm de testare gratuită a auzului, derulată în cadrul Programului Câștigă Viață, continuă în 13 farmacii din București. În perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2014, clienții Centrofarm pot beneficia gratuit de consultanță de specialitate. Servicii gratuite de testare...
Testare gratuită a plămânilor timp de o lună, în 32 de oraşe din ţară Românii îşi pot verifica gratuit sănătatea plămânilor începând de luni şi până pe 4 decembrie în spitale şi clinici de stat din peste 30 de oraşe în cadrul celei de-a cincea ediţii a campaniei "Tu ştii câţi ani au plămânii tăi?".
Testare gratuită Babeş-Papanicolau, timp de o săptămână, la Centrul Medical de Excelenţă Renaşterea Femeile îşi pot face gratuit testul Babeş-Papanicolau, în perioada 8 - 12 aprilie, între orele 10,00 - 18,00, la Centrul Medical de Excelenţă Renaşterea, această acţiune având loc cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, marcată pe 7 aprilie.
Audio-Optica prelungeste campania nationala de testare gratuita a auzului pana la sfarsitul lunii martie In urma programului de testare gratuita a auzului, tot mai multi romani au devenit constienti de importanta diagnosticarii problemelor de sanatate ale sistemului auditiv, numarul de solicitari pentru testarea gratuita fiind foarte mare, astfel Clinica Audio-Optica a hotarat prelungirea campaniei pana...