Cele mai citite
 


Streching la birou - partea a II-a
joi, 4 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

1.Aplecati capul cu barbia in piept si rotiti-l usor spre dreapta. Mentineti pozitia cateva secunde apoi rotiti-l spre stanga si mentineti 2-3 secunde. Repetati de trei ori. 

2.Prindeti mainile la spate si extindeti spatele. Capul aplecat spre spate. Mentineti pozitia 2-3 secunde. Repetati de trei ori. 

Nu uitati ca macar o data la fiecare 60-120 de minute trebuie sa va luati o scurta pauza, iar pret de cateva secunde sa va intindeti musculatura care va este tensionata!

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Masajul tandem - masaj la patru maini Daca vrei sa ai parte de un masaj deosebit de relaxant si sa te bucuri de o senzatie unica, a venit momentul sa incerci masajul la 4 maini. Masajul tandem este originar din Tibet si necesita dexteritatea si talentrul a doi maseuri profesionisti. Masajul tandem este mult mai relaxant, iar...
Joy Speed Fitness – Bucuria de a-ti recapata tonusul muscular Ne surprindem intrebandu-ne retoric „Cand a trecut timpul?”, desi suntem constienti ca ne desfasuram viata pe fast-forward. Ne propunem strategic planul unei noi saptamani, dar la mijlocul ei ne dam seama ca nu e nici pe departe cum ne-am imaginat sa fie.
Sport cu Florentina - Exercitii pentru Spate & Brate Vedeta Prima TV Florentina Opris lucreaza musculatura spatelui si a bratelor.
Lupusul, o afectiune severa Daca aveti simptome precum dureri articulare, oboseala sau ras cutanat trebuie sa consultati de urgenta medicul dermatolog . Acestea sunt primele semne ale unei afectiuni din ce in ce mai frecvente: lupusul.
Durerile de spate Dr. Veronica Banu - medic medicină sportivă - vorbeşte despre durerile de spate indicând şi câteva exerciţii de atenuare a lor. Musculatura spatelui prost întreţinută este una dintre cauzele frecvente ale durerilor de spate, alături de tensiunea musculară, de spasmele muşchilor. www.sensotv.ro...
Statul pe scaun la birou pentru o lunga perioada iti scurteaza viata Conform unui studiu publicat in 2014, peste jumatate din romani folosesc internetul, iar majoritatea celor care lucreaza la birou petrec 7-8 ore pe zi la calculator. Indiferent de motivele pentru care stau mult pe scaun, mii de oameni viziteaza anual spitalul din cauza durerilor de spate. Ceea...