Cele mai citite
 


Călăraşi: Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă au protestat în faţa instituţiei
joi, 4 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai mulţi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi au întrerupt activitatea, miercuri după-amiază, protestând în faţa instituţiei în semn de nemulţumire faţă de reducerile salariale.
''Nemulţumirea oamenilor care au ieşit în faţa Spitalului Judeţean Călăraşi este aceeaşi cu a tuturor cetăţenilor României, adică nu mai sunt de acord cu actuala guvernare. Trebuie schimbaţi după toate relele pe care le-au făcut şi care sunt foarte vizibile la orice instituţie din ţara asta. Trebuie o schimbare şi preşedintele trebuie să arate că ţine cu poporul care l-a votat'', a declarat, pentru AGERPRES, liderul Sindicatului ''Integrarea'' din Călăraşi, Nicolae Paraschiv.
El a tras un semnal de alarmă, afirmând că disperarea oamenilor a ajuns la ''paroxism''.
''La noi la unitate disperarea a ajuns să-şi arate roadele. Avem un coleg care acum două zile şi-a pus capăt zilelor şi din câte arată ancheta până acum lipsa de bani şi datoriile l-au dus la această faptă necugetată. Deci lumea este mult mai disperată decât arată imaginea de faţă'', a mai spus liderul de sindicat.
De asemenea, acesta a susţinut că angajaţilor le-a ajuns ''cuţitul la os'' şi nu se mai poate trăi în astfel de condiţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă au protestat în faţa instituţiei Mai mulţi angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi au întrerupt activitatea, miercuri după-amiază, protestând în faţa instituţiei în semn de nemulţumire faţă de reducerile salariale.
Călăraşi: Salariaţii spitalului judeţean au aderat la grevă, dar fără a întrerupe activitatea Majoritatea salariaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi, nemulţumiţi de măsurile care urmează a fi luate de Guvern, au aderat la grevă, luni, fiind solidari cu profesorii, dar fără a întrerupe activitatea.
Vaslui: Anchetă la SJU, după ce o femeie care se prezentase la spital a fost trimisă acasă, unde a născut Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o femeie în vârstă de 37 de ani care s-a prezentat cu contracţii la spital a fost trimisă acasă de medicul de gardă şi a născut la domiciliu.
Vaslui: Anchetă la Spitalul Judeţean după ce un făt care trebuia supus examenului medico-legal a dispărut Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă, după ce un făt de 21 de săptămâni, care trebuia supus unui examen medico-legal nu a mai fost găsit în Secţia de Obstetrică-Ginecologie a unităţii sanitare, fiind cel mai probabil aruncat ca deşeu biologic.
Vaslui: Anchetă la SJU în cazul unei femei trimise acasă cu sarcina oprită din evoluţie Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă după ce o femeie a reclamat faptul că a fost trimisă acasă de un medic ginecolog din spital, deşi avea un act medical doveditor, eliberat de o clinică privată, potrivit căruia sarcina sa era oprită din evoluţie.
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean după ce o sală de operaţii a fost inundată în timpul unei intervenţii chirurgicale Botoşani, 11 nov/ Agerpres/- Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a declanşat, miercuri, o anchetă administrativă după ce o sală de operaţii a fost inundată în momentul în care un medic efectua o intervenţie chirugicală, a anunţat, într-o conferinţă de presă, purtătorul de...