Cele mai citite
 


Vaslui: Banii pentru analize medicale, epuizaţi din primele zile ale lunii noiembrie
vineri, 5 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Laboratoarele medicale din judeţul Vaslui care au contract cu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) au primit pentru ultimele două luni ale anului doar 20.000 de lei, fondurile alocate fiind cu 90% mai mici faţă de cele din lunile trecute, în condiţiile în care necesarul este de aproximativ 200.000 de lei.
Potrivit reprezentanţilor CJAS Vaslui, la această dată, din cauză că fondurile alocate s-au epuizat din primele zile ale lunii noiembrie, sunt onorate doar urgenţele.
Toate laboratoarele de analize medicale din judeţul Vaslui au întocmit liste de aşteptare cu pacienţii, urmând ca aceştia să beneficieze de serviciile de care au nevoie după ce vor fi suplimentate fondurile.
''În această lună, laboratoarele aflate sub contract cu Casa au primit fonduri sub nivelul celor din lunile anterioare. Aşteptăm de la o zi la alta o alocare suplimentară de fonduri. Am solicitat acestor laboratoare să întocmească liste de aşteptare cu persoanele care nu reprezintă urgenţe. Sunt servicii medicale programabile, aşa că avem rugămintea către pacienţi să înţeleagă situaţia'', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Mihaela Chitariu, purtătorul de cuvânt al CJAS Vaslui.
În judeţul Vaslui sunt la această dată 14 laboratoare de analiză aflate în contract cu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Fonduri mai mici pentru laboratoarele de analize medicale Cele 13 laboratoare medicale din judeţul Vaslui aflate sub contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui au primit fonduri mai puţine în luna martie faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Vaslui: Aproximativ 3.000 de persoane pe listele de aşteptare la analize gratuite Vaslui, 15 feb /Agerpres/ - Aproximativ 3.000 de persoane din judeţul Vaslui, care vor să beneficieze de analize medicale gratuite, sunt înscrise în prezent pe listele de aşteptare ale laboratoarelor de analize care au încheiate contracte cu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate.
Vaslui: Fonduri insuficiente pentru laboratoarele de analize medicale Sute de persoane din judeţul Vaslui sunt înscrise pe listele de aşteptare ale laboratoarelor de analize medicale.
Vaslui: S-au alocat fonduri pentru persoanele care aşteaptă să îşi facă analize gratuite Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a anunţat, luni, că laboratoarele medicale din judeţ, aflate sub contract cu instituţia de sănătate au primit fondurile necesare pentru a relua efectuarea de analize medicale gratuite.
Vaslui: CJAS nu dispune de fonduri pentru proteze medicale Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui a primit, luni, bugetul pentru primul trimestru al anului 2011.
Vaslui: Decontarea unor servicii medicale neefectuate, în atenţia CJAS Un control recent al reprezentanţilor Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Vaslui a scos la iveală faptul că reţete şi analize medicale în valoare de sute de mii de lei au fost decontate de instituţia sanitară vasluiană, dar niciun asigurat nu a beneficiat de ele.