Cele mai citite
 


Marea Britanie: Expaţii din Ungaria, România şi Bulgaria beneficiază de asigurare medicală internaţională
vineri, 5 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Expaţii britanici care trăiesc şi lucrează în Ungaria, România şi Bulgaria beneficiază acum de accesul la asistenţă medicală internaţională, datorită unui parteneriat între companiile MediHelp International şi BUPA, relatează site-ul privatehealth.co.uk în ediţia de joi.
Clienţii MediHelp se vor bucura de libertatea de a alege clinica / spitalul pe care îl doresc atunci când solicită asistenţă medicală, fără a fi restricţionaţi la o reţea de clinici aleasă de societatea de asigurare.

Pentru cei care doresc să meargă la o clinică şi să se bucure de servicii medicale fără să plătească pentru ele ei înşişi şi să aştepte ca BUPA să ramburseze banii lor ulterior, MediHelp a încheiat un număr de parteneriate cu instituţii medicale private din cele trei ţări amintite.

Potrivit lui Zahal Levy de la MediHelp International, 'acest parteneriat este o premieră în Europa Centrală şi de Est'.

'Suntem singura companie care oferă asigurări de sănătate BUPA în toate cele trei ţări. Planurile noastre sunt unice, în special pe piaţa din Ungaria, deoarece membrii noştri pot beneficia de servicii medicale oriunde în Europa', explică el.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Marea Britanie plăteşte un milion de lire sterline pe an pentru polonezele care se întorc să nască în ţara lor Cetăţenii britanici contribuie cu aproape un milion de lire sterline pe an pentru ca femeile poloneze gravide să se întoarcă şi să nască în ţara lor, informează Daily Mail.
Bombă cu ceas: Imigranţii români ar putea aduce tuberculoza rezistentă la medicamente în Marea Britanie (The Sun) O bacterie TBC rezistentă la medicamente ar putea ajunge în Marea Britanie atunci când Regatul Unit îşi va deschide porţile pentru români, au avertizat marţi experţi britanici în TBC. Sărăcia şi asistenţa medicală precară au făcut din România capitala turberculozei din Europa, unde maladia pulmonară...
Numărul cardurilor europene de asigurare medicală era în România de 111.000 la finalul lui 2009 Bruxelles, 1 iul /Agerpres/ - Numărul cardurilor europene de asigurare medicală (EHIC) aflate în circulaţie în România era la finalul anului trecut de 111.008, ceea ce reprezintă 0,5% din populaţia ţării, indică date ale Comisiei Europene publicate joi.
(Corespondenţă) Comisia Europeană salută unele aspecte din strategia naţională pentru romi elaborată de România Bruxelles, 23 mai - Trimisul special al Agerpres, Ionuţ Mareş, transmite: România se numără printre cele doar 12 ţări din Uniunea Europeană care au indicat în strategiile naţionale fondurile alocate pentru incluziunea romilor, a transmis miercuri Comisia Europeană, care salută totodată sprijinul pentru...
Sălaj: "Oscarul" pentru asistenţa medicală din Anglia, pentru un proiect ce vizează Spitalul Judeţean Zalău Un proiect ce vizează prevenirea şi controlul infecţiilor în Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, implementat de unitatea spitalicească în parteneriat cu Hospital Trust Calderdale and Huddesfield din Yorkshire a fost recompensat cu "Nursing time awards", un echivalent al premiilor "Oscar", acordat asistenţilor...
MApN: Un avion Spartan va pleca în Ungaria imediat ce va fi echipat corespunzător Un avion Spartan va decola vineri de pe Baza 90 Otopeni pentru a acorda asistenţă medicală românilor care au fost implicaţi în accidentul din Ungaria, au precizat pentru AGERPRES oficiali ai Ministerului Apărării Naţionale.