Cele mai citite
 


Sălaj: Prefectul cere şefului de la Ambulanţă să-şi dea demisia
joi, 4 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Zalău, 4 nov /Agerpres/ - Prefectul judeţului Sălaj, Vegh Alexandru, îi cere demisia managerului Serviciului judeţean de ambulanţă, Ioan Cordea, după ce rezultatele unui control efectuat de specialişti din cadrul Ministerului Sănătăţii (MS) şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) la Staţia de Ambulanţă Sălaj au scos la iveală mai multe nereguli privind numărul real de solicitări (apeluri), numărul de kilometri raportaţi sau faptul că o mare parte din ambulanţe aveau kilometrajul defect.
'Având în vedere rezultatele controlului de fond i-am solicitat directorului Staţiei de Ambulanţă Sălaj, Ioan Cordea, suspendarea raporturilor de muncă, până la clarificarea tuturor problemelor menţionate în raport', a declarat, pentru AGERPRES, prefectul Vegh Alexandru.
Conform sursei citate, controlul a fost efectuat în perioda 27 august - 5 septembrie 2010 şi a vizat activitatea Staţiei de Ambulanţă Sălaj din perioada ianuarie 2009-mai 2010.
Potrivit lui Vegh, din raport reiese că nu toate solicitările înregistrate la Ambulanţă au fost reale, existând suspiciuni şi privind numărul de kilometri înregistraţi, atâta vreme cât majoritate ambulanţelor au kilometrajul defect.
Au fost semnalate nereguli şi în înregistrările contabile, inclusiv în ceea ce priveşte sumele achitate pentru efectuarea de gărzi de către conducătorul instituţiei amintite. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Şeful Serviciului de Ambulanţă, destituit din funcţie Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, Ioan Cordea, a fost destituit din funcţie de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj, după ce rezultatele unui control efectuat de specialişti din cadrul Ministerului Sănătăţii (MS) şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) la Staţia de Ambulanţă...
Sălaj: Nereguli la Serviciul de Ambulanţă Un control efectuat de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Sălaj la Serviciul de Ambulanţă a scos la iveală o serie de nereguli, printre care probleme privind modul de completare a jurnalelor de bord pentru maşinile din dotare sau lipsa documentelor justificative pentru atestarea calităţii de asigurat...
Sălaj: Îngrijirea integrată a pacienţilor cu boli rare, tema unui workshop bilateral româno-norvegian Un workshop privind îngrijirea integrată pentru persoanele cu dizabilităţi complexe produse de bolile rare, pornind de la modelul norvegian, se desfăşoară vineri şi sâmbătă, la Zalău, cu participarea ambasadoarei Norvegiei în România, Tove Bruvik Westberg, reprezentanţi ai Centrului Frambu din Norvegia...
Sălaj: Protest spontan al angajaţilor Spitalului Judeţean O parte din angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Zalău au protestat vineri, în mod spontan, pe holurile instituţiei, din cauza faptului că de mai multe luni nu primesc tichete de masă şi o parte din sporurile salariale.
Sălaj: Ambulanţă donată Crucii Roşii de parteneri din Germania O ambulanţă care va asigura intervenţii de specialitate la competiţiile sportive din judeţul Sălaj a fost donată recent filialei judeţene a Crucii Roşii de partenerii din localitatea germană Lehrte.
Sălaj: CAS face publică repartizarea paturilor ce urmează să fie reduse în judeţul Sălaj Reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) au făcut publică, miercuri, în cadrul unei întâlniri cu managerii spitalelor din judeţ, repartizarea celor 130 de paturi care urmează să fie reduse la nivelul judeţului Sălaj.