Cele mai citite
 


Adrian Păunescu, în stare extrem de gravă
joi, 4 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 4 nov /Agerpres/ - Starea de sănătate a poetului Adrian Păunescu este extrem de gravă, a declarat joi dr. Şerban Brădişteanu.
'Pacientul a mai făcut câteva stopuri cardiace pe care le-am resuscitat, dar se pare că boala depăşeşte resursele noastre terapeutice. Nu ştiu dacă vom mai face faţă în continuare', a spus medicul, adăugând că prognosticul rămâne extrem de rezervat.
Poetul Adrian Păunescu a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca în 26 octombrie, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Opriţa, declarând, la acea dată, că pacientul urma să fie supus mai multor investigaţii, pentru nişte afecţiuni mai vechi.
În ziua următoare internării, starea de sănătate a lui Adrian Păunescu s-a ameliorat puţin, din punct de vedere al insuficienţei respiratorii, declara dr. Şerban Brădişteanu, precizând că Adrian Păunescu era atent monitorizat.
Potrivit medicului, starea poetului s-a înrăutăţit ulterior pe fondul unor suferinţe mai vechi - diabet de 10-12 ani, - pacientul suferind de insuficienţă cardiacă, renală, hepatică şi respiratorie. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea de sănătate a poetului Adrian Păunescu s-a înrăutăţit Starea de sănătate a poetului şi politicianului Adrian Păunescu s-a înrăutăţit, el fiind în prezent în stare gravă, a declarat pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, de la Clinica de Chirurgie cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Bogdan Opriţa: Starea de sănătate a răniţilor de la Spitalul Floreasca este echilibrată Cei patru răniţi din accidentul din Ungaria aduşi la Spitalul Floreasca sunt conştienţi şi se află într-o stare echilibrată, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Starea sănătăţii poetului Adrian Păunescu rămâne gravă Starea poetului Adrian Păunescu se menţine în continuare gravă, a declarat, miercuri seară, dr. Şerban Brădişteanu, de la Clinica de Chirurgie cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Fostul general Mihai Chiţac va fi supus mai multor investigaţii la Spitalul Floreasca Fostul general Mihai Chiţac a ajuns, luni la prânz, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde urmează să fie reevaluat în vederea unei eventuale intervenţii pe cord.
CAB a decis rejudecarea dosarului medicului Şerban Brădişteanu Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis rejudecarea dosarului în care medicul Şerban Brădişteanu, şef de secţie la Spitalul de Urgenţă Floreasca, este acuzat de procurorii DNA că ar fi primit mită aproape patru milioane de euro de la o firmă ce distribuia produse medicale, în schimbul facilitării...
Prof.dr. Mircea Beuran: Adrian Păunescu spunea că nimic nu mai seamănă cu ceea ce ştia În ultimele zile când se afla în spital, poetul Adrian Păunescu realiza că e mai bine decât atunci când s-a internat, dar tot timpul se gândea că se întâmplă ceva cu el, însă nu avea curajul să admită că ar putea muri, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES prof. dr. Mircea Beuran, şeful Clinicii de Chirurgie...