Cele mai citite
 


Galaţi: Conservatorii vor scoaterea magazinelor de vise în afara localităţilor
vineri, 5 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Purtătorul de cuvânt al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciucă, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că s-a iniţiat un nou proiect de lege, semnat de reprezentanţi ai tuturor grupurilor parlamentare, prin care se doreşte ca magazinele care comercializează substanţe cu efecte psihotrope să nu mai poată funcţiona la o distanţă mai mică de cinci kilometri de orice localitate.
 

'Am iniţiat un alt proiect de lege prin care dorim ca aceste magazine care comercializează plante etnobotanice şi substanţe care au acest efect psihotrop, stupefiant, să nu poată funcţiona decât la o distanţă minimă de 5.000 metri de orice localitate', a declarat Bogdan Ciucă.
Acesta a spus că este nevoie de o astfel de măsură întrucât, după ce Ministerul Sănătăţii a elaborat lista cu substanţele interzise, magazinele de vise au venit cu noi substanţe care nu sunt incluse în aceasta.
'Până vom identifica în paralel substanţele pe care le vom introduce în lista celor interzise, pentru a acoperi această suprafaţă de timp de care ei profită, putem rezolva în acesta etapă, scoţându-le din perimetrul localităţilor', a mai spus Ciucă.
Conservatorul şi-a exprimat convingerea că proiectul de lege va fi aprobat de parlament.
'Proiectul a fost semnat de reprezentanţi ai tuturor grupurilor parlamentare şi am convingerea că va trece. Am şi un mesaj către aceşti vânzători: să identifice de pe acum locurile, pentru că vor fi greu de identificat', a mai spus Bogdan Ciucă. AGERPRES

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Conservatorii vor scoaterea magazinelor de vise în afara localităţilor Galaţi, 4 nov /Agerpres/ - Purtătorul de cuvânt al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciucă, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că s-a iniţiat un nou proiect de lege, semnat de reprezentanţi ai tuturor grupurilor parlamentare, prin care se doreşte ca magazinele care comercializează substanţe...
Cluj: Proiect de lege împotriva comercializării plantelor cu efect halucinogen Deputatul PDL Mircea Giurgiu propune adoptarea unui proiect de lege privind interzicerea tuturor plantelor şi substanţelor cu efect halucinogen.
Hunedoara: Tinerii social-democraţi vor propune interzicerea etnobotanicelor Deputaţii care fac parte din Tineretul Social Democrat (TSD) vor iniţia un proiect de lege prin care comercializarea plantelor etnobotanice să fie interzisă, a declarat joi la Deva deputatul Laurenţiu Nistor, preşedinte al filialei judeţene PSD Hunedoara.
Eurodeputata Oana Antonescu susţine interzicerea tuturor spice shop-urilor din România Eurodeputata Oana Antonescu (PPE/PDL) salută iniţiativa deputatului Mircia Giurgiu de a depune în Parlamentul României un proiect de lege privind interzicerea vânzării produselor etnobotanice şi susţine că România poate prelua modelul polonez în materie, care prevede interzicerea vânzării stupefiantelor...
E. Nicolăescu: Noul proiect de lege a sănătăţii nu-şi propune decât înlocuirea actualului management cu politrucii portocalii Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a criticat joi, într-o conferinţă de presă, intenţia Ministerului Sănătăţii de a modifica actuala Lege a sănătăţii, susţinând că prin noile reglementări nu se urmăreşte decât înlocuirea actualului management al instituţiilor sanitare cu "politruci portocalii".
Tomac (PMP): Depunem în Parlament un proiect privind organizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate Partidul Mişcarea Populară (PMP) va depune în Parlament un proiect de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului de sănătate din România, proiect pe care l-a elaborat în urmă cu doi ani Comisia prezidenţială pentru sănătate, a anunţat miercuri deputatul Eugen Tomac, preşedintele acestei formaţiuni...