Cele mai citite
 


Dezastre in chirurgia plastica
vineri, 5 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Video
 

 Majoritatea oamenilor cred despre chirurgia plastica ca este benefica, in special pentru persoanele care au anumite anumite defecte din nastere sau dobandite in timpul vietii (arsuri, accidente, etc). Dar odata ce oamenii isi pierd controlul si incep sa abuzeze de ea poate deveni un dezastru.
 
In filmuletul alaturat puteti viziona transformarea de cosmar a unei americance bogate: Jocelyn Wildenstein care si-a dorit prea mult sa-si schimbe infatisarea…
 
Numita de presa "Mireasa lui Wildenstein" - o referire la Mireasa lui Frankenstein -, Jocelyn Wildenstein a cheltuit de-a lungul a 30 de ani aproape 4 milioane dolari SUA pe interventii chirurgicale cosmetice, ajungand unul dintre cele mai grave si mai celebre cazuri de dependenta de chirurgia plastica. Dar cum s-a intamplat aceasta?
 
Totul a inceput pe la sfarsitul anilor’70. Pe vremea aceea Jocelyn Wildenstein era o femeie frumoasa, mama a doi copii si sotie a unui foarte bogat comerciant de arta. Toate acestea pana in ziua in care si-a prins sotul in pat cu o tanara rusoaica de 21 ani de profesie model.Orice persoana normala, in situatia aceasta, si-ar fi parasit sotul si i-ar fi luat totii bani la plecare. Nu insa si  Jocelyn Wildenstein! Aceasta a decis sa recastige dragostea sotului si sa se faca din ce in ce mai frumoasa cu ajutorul chirurgiei plastice. Astfel a inceput dependenta ei.
 
Ei bine, sotul a parasit-o oricum, dar Jocelyn va avea intodeauna alaturi propriul chirurg plastician.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Chirurgia plastică te scapă de “gura de lup”şi de “buza de iepure” Nașterea unui copil este de obicei un eveniment deosebit de fericit în viața părinților și familiei. Dar, din păcate, nu toți copiii se nasc sănătoși. Uneori micuții pot prezenta diferite probleme fizice și estetice care le vor influența dezvoltarea ulterioară.
Dependenţa de operaţiile estetice - Chirurgul estetician îţi răspunde: care este limita între frumos şi obsesie? Deşi rolul chirurgiei plastice şi reparatorii este, în primul rând, cel de reconstrucţie şi redare a funcţionalităţii unor organe şi, în al doilea rând, cel de îmbunătăţire a aspectului fizic al unei persoane, dorinţa de a arăta mai bine se poate transforma în obsesie, iar rezultatele sunt...
O operaţie estetică pentru bărbaţi la fiecare două minute în Brazilia Altădată tabu pentru bărbaţii din Brazilia, chirurgia plastică a progresat treptat, actualmente la fiecare două minute un bărbat suferind o intervenţie chirurgicală din raţiuni estetice, a indicat Societatea Braziliană de Chirurgie Plastică (SBCP), informează agenţia France Presse.
Conferinta Nationala „Prezent si viitor in chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva”, 25-27 Octombrie 2013, Sinaia Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania (ACPR) organizeaza in perioada 25-26 octombrie 2013 in Sinaia, Romania, Conferinta Anuala cu tema: “Prezent si viitor in chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva” cu participare nationala si internationala.
Chirurgia estetică face ravagii în Venezuela Biopolimerii continuă să facă ravagii, în ciuda faptului că guvernul venezuelean a interzis injectarea lor în chirurgia plastică în noiembrie 2012, relatează 7sur7.be. Neprotejat de o membrană, gelul poate provoca reacţii şi migra în alte părţi ale corpului.
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...