Cele mai citite
 


Cluj:Primul curs postuniversitar din România organizat de European Digestive Surgery
joi, 4 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) ''Iuliu Haţieganu'' va găzdui, în zilele de 5 şi 6 noiembrie, primul curs postuniversitar din România organizat de European Digestive Surgery (EDS), informează, miercuri, instituţia de învăţământ superior.
Cursul intitulat ''Provocări în chirurgia gastro-intestinala / Challenges in gastrointestinal surgery'' va avea loc în amfiteatrul ''I. Iacobovici'' al Clinicii de Chirurgie I şi va fi precedat, joi, de un atelier de lucru cu tema ''Evidence Based Medicine''.

Directorii cursului sunt secretarul general al EDS, prof. univ. dr. Helmut Friess de la Universitatea Tehnică din Munchen (Germania), şi conf. univ. dr. Sorin Barbu de la Clinica de Chirurgie IV a UMF ''Iuliu Haţieganu''.

Lectorii cursului sunt personalităţi marcante din Germania, Olanda, Italia, Elveţia, Grecia, Lituania, Egipt, Polonia şi Serbia şi din centrele universitare din România.

Cursul este organizat în colaborare cu UMF ''Iuliu Haţieganu'' şi cu Pancreas Club Cluj România.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj:Primul curs postuniversitar din România organizat de European Digestive Surgery Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) ''Iuliu Haţieganu'' va găzdui, în zilele de 5 şi 6 noiembrie, primul curs postuniversitar din România organizat de European Digestive Surgery (EDS), informează, miercuri, instituţia de învăţământ superior.
Peste 230 de cadre medicale, specializate în cadrul unui proiect european accesat de UMF Târgu Mureş Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu Mureş, în parteneriat cu Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IBCvT) Târgu Mureş şi cu Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Iuliu Haţieganu' din Cluj-Napoca, va specializa în domeniul cardiologiei cardiovasculare pediatrice şi specialităţi...
Cluj: UMF a conferit titlul de Visiting Professor unor prestigioşi reprezentanţi ai vieţii medicale europene Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca a conferit, vineri, în cadrul unei ceremonii, prestigioşilor profesori dr. Jens Rassweiler de la Universitatea Rupert-Karl din Heidelberg (Germania), Ottavio de Cobelli şi Victor Matei Deliu de la Institutul European de Oncologie...
Prima teză de doctorat din România în domeniul chirurgiei robotice urologice, prezentată la Cluj Prima teză de doctorat din domeniul roboticii chirurgicale urologice din România a fost susţinută, luni, la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj, de un fost student român, care acum este vicedirectorul Institutului Oncologic din Milano.
Cluj: Congresul Asociaţiei de Endocrinologie Clinică din România reuneşte, la Cluj, specialiştii în domeniu Congresul Asociaţiei de Endocrinologie Clinică din România reuneşte, la Cluj-Napoca, la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu", timp de patru zile, până sâmbătă, specialişti de renume din ţară.
Cluj: Specialişti de renume din ţară şi străinătate la Congresul Asociaţiei de Endocrinologie Clinică Specialişti în endocrinologie din ţară şi străinătate se vor reuni la Cluj-Napoca, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu", pentru a-şi prezenta rezultatele celor mai recente cercetări în domeniu, la Congresul Asociaţiei de Endocrinologie Clinică din România, care se va desfăşura...