Cele mai citite
 


Starea de sănătate a poetului Adrian Păunescu s-a înrăutăţit
joi, 4 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea de sănătate a poetului şi politicianului Adrian Păunescu s-a înrăutăţit, el fiind în prezent în stare gravă, a declarat pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, de la Clinica de Chirurgie cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Pacientul este conectat la aparate, iar prognosticul pe termen scurt este foarte rezervat, a precizat medicul.

''Starea pacientului este foarte gravă, dar medici fac tot posibilul să-l menţină în viaţă'', a declarat dr. Brădişteanu.

Poetul Adrian Păunescu a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca în 26 octombrie, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Opriţa, declarând, la acea dată, că pacientul urma să fie supus mai multor investigaţii, pentru nişte afecţiuni mai vechi.

În ziua următoare internării, starea de sănătate a lui Adrian Păunescu s-a ameliorat puţin, din punct de vedere al insuficienţei respiratorii, declara dr. Şerban Brădişteanu, precizând că Adrian Păunescu era atent monitorizat.

Potrivit medicului Şerban Brădişteanu, starea poetului Adrian Păunescu s-a înrăutăţit pe fondul unor suferinţe mai vechi - diabet de 10-12 ani, - pacientul suferind de insuficienţă cardiacă, renală, hepatică şi respiratorie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Brădişteanu: Prognosticul în cazul poetului Adrian Păunescu rămâne în continuare rezervat Poetul Adrian Păunescu a trecut peste noaptea de miercuri spre joi fără să se întâmple nimic deosebit în starea lui de sănătate, a declarat joi dimineaţă pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, de la Clinica de Chirurgie Cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Starea sănătăţii poetului Adrian Păunescu rămâne gravă Starea poetului Adrian Păunescu se menţine în continuare gravă, a declarat, miercuri seară, dr. Şerban Brădişteanu, de la Clinica de Chirurgie cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Prof.dr. Mircea Beuran: Adrian Păunescu spunea că nimic nu mai seamănă cu ceea ce ştia În ultimele zile când se afla în spital, poetul Adrian Păunescu realiza că e mai bine decât atunci când s-a internat, dar tot timpul se gândea că se întâmplă ceva cu el, însă nu avea curajul să admită că ar putea muri, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES prof. dr. Mircea Beuran, şeful Clinicii de Chirurgie...
Poetul şi politicianul Adrian Păunescu a murit Poetul şi politicianul Adrian Păunescu a murit, în vineri, la ora 7,15, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a spitalului.
Starea de sănătate a poetului Adrian Păunescu s-a ameliorat, dar este în continuare atent monitorizat Starea de sănătate a poetului Adrian Păunescu s-a ameliorat faţă de ziua precedentă şi este în continuare atent monitorizat, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, dr. Şerban Brădişteanu, şeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.