Cele mai citite
 


Dr. Brădişteanu: Prognosticul în cazul poetului Adrian Păunescu rămâne în continuare rezervat
vineri, 5 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Poetul Adrian Păunescu a trecut peste noaptea de miercuri spre joi fără să se întâmple nimic deosebit în starea lui de sănătate, a declarat joi dimineaţă pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, de la Clinica de Chirurgie Cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Medicul a adăugat că prognosticul rămâne în continuare rezervat.
Cu o seară înainte dr. Şerban Brădişteanu declara că starea poetului se menţinea în continuare gravă.
'Maestrul este în viaţă, a suferit o oprire a cordului şi a fost resuscitat. Inima pacientului a repornit după stopul cardiac, dar este asistat respirator prin intubaţie şi circulator, iar prognosticul rămâne în continuare rezervat', a declarat miercuri seară dr. Brădişteanu.
Poetul Adrian Păunescu a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca în 26 octombrie, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Opriţa, declarând, la acea dată, că pacientul urma să fie supus mai multor investigaţii, pentru nişte afecţiuni mai vechi.
În ziua următoare internării, starea de sănătate a lui Adrian Păunescu s-a ameliorat puţin, din punct de vedere al insuficienţei respiratorii, declara dr. Şerban Brădişteanu, precizând că Adrian Păunescu era atent monitorizat.
Potrivit medicului Şerban Brădişteanu, starea poetului Adrian Păunescu s-a înrăutăţit pe fondul unor suferinţe mai vechi - diabet de 10-12 ani - pacientul suferind de insuficienţă cardiacă, renală, hepatică şi respiratorie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea de sănătate a poetului Adrian Păunescu s-a înrăutăţit Starea de sănătate a poetului şi politicianului Adrian Păunescu s-a înrăutăţit, el fiind în prezent în stare gravă, a declarat pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, de la Clinica de Chirurgie cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Starea sănătăţii poetului Adrian Păunescu rămâne gravă Starea poetului Adrian Păunescu se menţine în continuare gravă, a declarat, miercuri seară, dr. Şerban Brădişteanu, de la Clinica de Chirurgie cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Poetul şi politicianul Adrian Păunescu a murit Poetul şi politicianul Adrian Păunescu a murit, în vineri, la ora 7,15, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a spitalului.
Starea de sănătate a poetului Adrian Păunescu s-a ameliorat, dar este în continuare atent monitorizat Starea de sănătate a poetului Adrian Păunescu s-a ameliorat faţă de ziua precedentă şi este în continuare atent monitorizat, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, dr. Şerban Brădişteanu, şeful Secţiei de Chirurgie Cardiacă a Spitalului de Urgenţă Floreasca.
Prof.dr. Mircea Beuran: Adrian Păunescu spunea că nimic nu mai seamănă cu ceea ce ştia În ultimele zile când se afla în spital, poetul Adrian Păunescu realiza că e mai bine decât atunci când s-a internat, dar tot timpul se gândea că se întâmplă ceva cu el, însă nu avea curajul să admită că ar putea muri, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES prof. dr. Mircea Beuran, şeful Clinicii de Chirurgie...
Şerban Brădişteanu: Cornel Dinu va fi operat pe cord deschis după ce zona de infarct va fi bine delimitată Cornel Dinu are o evoluţie favorabilă şi va fi operat pe cord dar numai după ce zona de infarct va fi bine delimitată şi se va stabili dimensiunea acestuia, a declarat miercuri pentru AGERPRES dr. Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul de Urgenţă Floreasca.