Cele mai citite
 


Suceava: Ministrul Cseke Attila vizitează spitalele din judeţ
duminică, 7 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii Cseke Attila, efectuează, vineri, o vizită de lucru în Suceava.
Programul cuprinde o întâlnire cu membrii consiliului judeţean de sănătate, precum şi vizitarea Spitalului de Urgenţă Suceava, spitalelor municipale din Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei, precum şi cel orăşenesc din Gura Humorului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii a dispus efectuarea urgentă a unui control la Spitalul Judeţean Brăila Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a dispus efectuarea de urgenţă a unui control la Spitalul Judeţean Brăila, informează un comunicat de presă transmis marţi AGERPRES.
Noi reglementări pentru funcţionarea farmaciilor anunţate de ministrul Sănătăţii Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat joi, în conferinţă de presă, că vor apărea noi reglementări privind funcţionarea farmaciilor.
Cseke Attila: Nu suntem tipul de politicieni care sar dintr-un loc în altul, de pe o zi pe alta Suceava, 5 nov /Agerpres/ - UDMR este foarte probabil să nu se retragă de la guvernare, potrivit declaraţiei făcute de ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, vineri, la Suceava, într-o conferinţă de presă, o decizie clară în acest sens urmând să se ia de către conducerea Uniunii.
Cseke Attila: Serviciile de urgenţă vor primi 6 elicoptere şi până la 1.500 de ambulanţe în următorii patru ani Târgu Mureş, 11 feb /Agerpres/ - Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, vineri, la Târgu Mureş, că se doreşte dezvoltarea serviciilor de urgenţă şi că în următorii patru ani se vor achiziţiona şase elicoptere şi până la 1.500 de ambulanţe, dintre care aproximativ 250 de ambulanţe urmează să fie...
Cseke Attila: Serviciul de Urgenţă în România trebuie să funcţioneze după reguli militare Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat vineri, la Oradea, că vor fi continuate verificările inopinate la Serviciile judeţene de Ambulanţă, iar pentru noii manageri se va organiza concurs la nivel naţional. Cseke a mai precizat că serviciul de urgenţă din România ar trebui să funcţioneze după reguli...
Ministrul Cseke Attila: Şi în Germania există migraţie a medicilor Unul dintre motivele care îi determină pe medici şi asistenţi să plece din ţară îl reprezintă starea în care se află spitalele, condiţiile de lucru şi dotările, nu doar factorul salarii este decisiv, a declarat vineri, la Suceava, ministrul Sănătăţii Cseke Attila.