Cele mai citite
 


Botoşani: Un angajat al Poliţiei de Frontieră s-a sinucis în subsolul Spitalului Judeţean
vineri, 5 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Botoşani, 5 nov /Agerpres/ - Un angajat al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani s-a sinucis, vineri, în subsolul Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani.
Corpul neînsufleţit al acestuia a fost descoperit de unul dintre angajaţii spitalului, în timpul unor verificări ale instalaţiilor. Bărbatul avea asupra sa toate documentele de identitate şi legitimaţia de serviciu, fiind uşor identificat.
Vasile Bobuţanu avea 45 de ani şi era angajat, din 2006, ca personal contractual la Sectorul Poliţiei de Frontieră Dorohoi. El era căsătorit şi avea doi copii, iar gestul sinucigaş ar fi motivat de greutăţile financiare prin care trecea.
Tatăl bărbatului a fost instalator la Spitalul Judeţean, iar acesta părea să cunoască foarte bine subsolurile instituţiei medicale.
Corpul neînsufleţit al acestuia fost ridicat de poliţiştii, iar medicii legişti urmează să stabilească cu exactitate cauzele morţii. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă infirmă o eventuală culpă medicală în cazul bebeluşului mort în Maternitate Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani exclude varianta unei culpe medicale în cazul nou-născutului care a murit, pe 3 septembrie, în timp ce se afla în Maternitate.
Botoşani: Grevă de avertisment în Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Peste 1.000 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani participă, miercuri, la o grevă de avertisment în semn de protest faţă de inechităţile din sistemul sanitar, a declarat, pentru AGERPRES, liderul sindical din spital, Lia Temciuc.
Botoşani: Plan de reorganizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, 14 mai /Agerpres/- Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani urmează să fie supus, în perioada următoare, unui proces de reorganizare care presupune inclusiv concedierea de personal, a declarat, joi, pentru AGERPRES, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu.
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, refuzat de Casa de Asigurări la decontarea a 4,7 milioane de lei Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani va trebui să acopere din bugetul propriu costurile de internare a peste 4.000 de pacienţi, după ce unitatea medicală a depăşit plafonul maxim de internări contractat, în 2011, cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), a declarat, miercuri,...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea face concedieri, din cauza bugetului mic Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani ia în calcul concedierea unei părţi din personal, în cazul în care nu va obţine, în urma negocierilor cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), o majorare a bugetului.
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' va fi debranşat de la reţeaua de termoficare Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani va fi debranşat, din această primăvară, de la sistemul public de termoficare, a anunţat, miercuri, managerul unităţii medicale, Gheorghe Damian.