Cele mai citite
 


Suceava: Două milioane de euro pentru modernizarea maternităţii
vineri, 5 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Suceava, 5 nov /Agerpres/ - Maternităţile din Suceava şi Rădăuţi vor fi modernizate cu bani europeni, finanţarea ridicându-se la 3,3 milioane de euro.
Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a declarat, vineri, la Suceava, că două instituţii financiare internaţionale vor finanţa modernizarea secţiilor de Obstetrică - Ginecologie de la Spitalul Judeţean Suceava şi de la Spitalul Municipal din Rădăuţi.
Cseke a spus că Secţia de la Suceava are un proiect de două milioane de euro, iar cea de la Rădăuţi de 1,3 milioane de euro.
Ministrul Sănătăţii a precizat că finanţarea va fi asigurată de Banca Mondială şi Banca Europeană de Investiţii în baza unui program al Ministerului Sănătăţii referitor la reabilitarea maternităţilor şi speră că lucrările de modernizare vor demara la începutul anului viitor. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Maternitatea Rădăuţi modernizată cu bani de la Banca Mondială şi BEI Secţiile de obstetrică şi neonatologie de la Spitalul Municipal Rădăuţi vor fi reabilitate printr-un program al Ministerului Sănătăţii şi Băncii Mondiale, astfel încât să se ridice la nivelul cerinţelor actuale şi normelor europene.
Executivul: Aproape 56 milioane lei pentru investiţii la spitale din Suceava, Botoşani, Rădăuţi şi Piatra Neamţ Guvernul a aprobat, miercuri, o hotărâre privind investiţiile care urmează să se facă la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Ioan cel Nou" din Suceava, Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani, Spitalul Municipal Rădăuţi şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, valoarea totală a investiţiilor...
Maternitatea Rădăuţi închisă din cauza infecţiilor nozocomiale, la două săptămâni de la finalizarea lucrărilor de modernizare Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a dispus închiderea maternităţii din municipiul Rădăuţi, pentru o perioadă de zece zile, după ce mai mulţi bebeluşi au contractat stafilococul auriu meticilino rezistent, foarte agresiv, ce poate cauza boli grave, conducând chiar la deces, a declarat, într-o...
Suceava: 1,5 milioane de euro pentru modernizarea maternităţii Spitalului Judeţean Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că s-a semnat contractul de finanţare pentru modernizarea Maternităţii Suceava, investiţia de 1,5 milioane de euro urmând să fie finanţată cu fonduri de la Banca Mondială.
Fonduri de 13 milioane de lei de la Banca Mondială investite în Maternitatea din Botoşani Secţia de obstetrică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a fost modernizată în baza unui proiect realizat de Ministerul Sănătăţii şi finanţat de Banca Mondială, investiţia de 13 milioane de lei fiind recepţionată miercuri.
Cluj: 3,5 milioane euro pentru modernizare secţiilor de obstetrică şi neonatologie de la Spitalul Judeţean Reabilitarea secţiilor de obstetrică - ginecologie şi neonatologie de la Spitalul Clinic Judeţean Cluj face parte dintr-un proiect de anvergură, în valoare de peste 3,5 milioane de euro, care beneficiază de o finanţare de la Banca Mondială şi Banca Europeană de Investiţii, a declarat, vineri, pentru...