Cele mai citite
 


Târg de informare pentru părinţi
vineri, 5 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 5 nov /Agerpres/ - Asociaţia Telefonul Copilului împreună cu Revista 'Trusa pentru Părinţi', în calitate de organizator şi Asociaţia Medicilor de Familie, a inaugurat vineri târgul părinţilor responsabili.
PARENT INFO, un târg specializat care se adresează actualilor şi viitorilor părinţi interesaţi de sănătatea şi dezvoltarea copiilor lor.
'Ideea târgului PARENT INFO a venit din dorinţa de a le facilita părinţilor şi specialiştilor care pot sprijini familia în diferite situaţii, o întâlnire cât mai eficientă, confortabilă şi, în acelaşi timp, benefică. Este ştiut că părinţii au puţin timp la dispoziţie pentru a-l petrece cu copiii şi târgul oferă alternative în acest sens. Le vom descoperi împreună timp de trei zile', a declarat Nicoleta Albert, director, Revista Trusa pentru Părinţi.
La rândul său, Cătălina Florea, director executiv al Asociaţiei Telefonul Copilului a subliniat 'Copilul este un univers pe care părinţii ajung să îl exploreze din ce în ce mai puţin astăzi. Într-o perioadă în care grija zilei de mâine a devenit cea mai importantă preocupare a părinţilor, asistăm tot mai mult la îndepărtarea acestora de propriii copii. Este o realitate pe care o aflăm zi de zi la telefonul copilului, 116 111, acolo unde interacţionăm cu copii, dar şi cu părinţi. La PARENT INFO, însă, ne bucurăm de încă o oportunitate de a putea aduce împreună copii şi părinţi, îndeplinind astfel cea mai mare dorinţă a celor mici, exprimată consultanţilor Asociaţiei Telefonul Copilului'.
Dr. Sandra Adalgiza Alexiu, secretar al Asociaţiei Medicilor de Familie (AMF), a spus că se alătură campaniei care doreşte să responsabilizeze părinţii.
'În calitate de medici, dar şi de părinţi, credem că o atitudine responsabilă, o bună cunoaştere a deprinderilor corecte, o înţelegere adecvată a etapelor de creştere şi o participare activă la educaţia copiilor sunt date foarte importante pe care trebuie să le ştim şi să avem capacitatea de a le împărtăşi celor care au nevoie de ele, ca pe nişte ingrediente esenţiale din trusa fiecărui părinte responsabil', a adăugat medicul.
Târgul îşi propune să fie o campanie de informare şi educare a părinţilor într-un cadru informal. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de informare cu privire la siguranţa, calitatea şi eficienţa medicamentelor generice, lansată de APMGR O campanie naţională de informare şi educare cu privire la siguranţa, calitatea şi eficienţa medicamentelor generice a fost lansată miercuri de Asociaţia Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR), cu sprijinul Ministerului Sănătăţii (MS) şi al Agenţiei Naţionale a Medicamentelor şi ...
Campanie de informare şi responsabilizare a românilor privind factorii de risc cardiovascular Aproximativ 6.000 de români din toată ţara vor putea beneficia de testări medicale gratuite în cadrul Campaniei care se va derula în perioada 28 mai - 2 iunie 2012, în 18 oraşe, având drept scop conştientizarea în rândul populaţiei a factorilor de risc cardiovascular şi a consecinţelor acestora asupra...
Un nou spital privat a fost inaugurat în Bucureşti Un nou spital privat a fost inaugurat luni la Bucureşti - primul spital Medicover, unde pacienţii au acces la diagnostic şi tratament avansat.
Secţie de pediatrie, deschisă în centrul de îngrijire paliativă din Bucureşti al Hospice Casa Speranţei Hospice Casa Speranţei a inaugurat miercuri o secţie de pediatrie cu servicii integrate în cadrul Centrului de îngrijire paliativă din Bucureşti.
Campanie de informare a părinţilor cu privire la îngrijirea corectă a copiilor, lansată în grădiniţe Societatea Română de Pediatrie (SRP) anunţă lansarea unui proiect în grădiniţele din Bucureşti prin care medici specialişti vor susţine ateliere de informare pentru părinţi cu privire la aspecte esenţiale în îngrijirea corectă a copiilor.
MedLife a deschis al patrulea spital din Bucureşti, investiţie de 1,4 milioane de euro MedLife a inaugurat, joi, Spitalul MedLife Titan, investiţie de 1,4 milioane de euro, cea de-a patra unitate din reţeaua sa de sănătate din Bucureşti, au anunţat, joi, reprezentanţi ai MedLife.