Cele mai citite
 


Defecte congenitale auto-vindecate folosind Co-creerile Radiante
duminică, 7 noiembrie 2010   ::   1 Comentarii :: :: Video, Tehnica Radianta, Experiente Radiante
 

A.C. avînd Gradul 3A, prezintă rezultatele obtinute  în cazul băiețelului V.A. auto-vindecarea a  2 defecte congenitale  Sindromul Borderline si imposibilitatea formarii corpului calos (descoperite pe timpul vieții intrauterine) folosind Co-creerile pentru mama însărcinată și fetiței M.S.G. auto-vindecarea altui defect congenital -  Nanismul - folosind Co-creerile pentru ea. Este un nou exemplu pentru capacitatea instrumentelor Tehnicii Radiante® în prevenirea și la nevoie încetinirea, stoparea și auto-vindecarea afecțiunilor, inclusiv a celor congenitale.

2 Experiențe Radiante în remisiunea defectelor congenitale folosind Co-creerile

 

V.A. băiețel , la 27 de săptămîni in burtica mamei, diagnosticat in trei ecografii diferite cu Sindromul Borderline și imposibilitatea formarii corpului calos, afecțiuni grave, de nerezolvat pentru medicina alopată.Recomadările tuturor medicilor au fost de avort. Parinții, care mai au doi copii sanatoși au refuzat aceste recomandări și s-au adresat soluțiilor alternative.
Terapia a constat in aplicarea asupra mamei a 7 acordaje de Gradul 3A(pentru Co-creere), 3 zile pe saptămînă.
Doua ecografii facute in saptămîna 35, deci dupa două luni, au aratat ca fătul este dezvoltat normal, ambii medici declarînd ca s-a produs o minune.
Baietelul s-a nascut la data de 01.03.2010, iar la botezul care a avut loc la începutul lunii mai am vazut un copil sanătos și puternic.
Actualmente, parinții îi spun Făt Frumos, deoarece se dezvoltă mai repede decat alți copii.


M.S.G., fetita
, dignosticată la 4 luni cu nanism, zonele afectate fiind capul si picioarele.
Terapia este aceeași : 7 acordaje
de Gradul 3A (pentru Co-creere) , 3 zile pe saptămînă și a fost inceputa cu șase saptămîni în urma.
Rezultatele au aparut imediat: in primele patru saptamani, piciorusele fetitei au crescut cu 1cm pe saptamana.
Astăzi, deformația capului aproape a dispărut, porția de lăptic a crescut de la 60 la 190ml. Este alt copil, a luat mult in greutate și are cu totul alta infațișare. După părerea bunicii din partea tatălui, care este moașa, este un copil normal, care se dezvolta normal, dar mai lucrăm asupra lui și de curand am început să lucrăm și asupra mamei.
 
Recomand tuturor inițiatilor in Tehnica Radiantă® încredere și tenacitate in aplicarea tehnicii.
 
A.C. Tehnica Radiantă® Gradul 3A

 

Mecanismele auto-vindecarii afecțiunilor congenitale sunt prezentate de către

 

DR. Bruce LIPTON în Conferinţa The New Biology - Where Mind and Matter Meet tradusa in Romana:

 

Part 2

http://www.youtube.com/watch?v=qeUFIODDk1k

 

de la minutul 44 la 1 ora și 09 minute prezintă conceptul de PĂRINȚITUL CONȘTIENT, prin care percepțiile mamei din timpul sarcinii modifică structura genetică și implicit structura corpului copilului pe timpul vieții intrauterine a acestuia.

 

Detalii suplimentare în cele 2 cărți ale Dr. Bruce LIPTON apărute în limba română la Editura For You:

Le mulțumim cursanților noștrii, Oana și Dan din Timișoara, pentru următoarea invitație:

 

Vă invităm să consultați ConferințaNature, Nurture and the Power of Love: The Biology of Conscious Parenting - By Br uce Lipton (2002)- Natura, Educaţia şi Puterea Iubirii: Biologia "Părintitului" Conştient, în care Dr. Bruce Lipton, vorbește numai despre creșterea conștientă a copiilor:

 

- Prezentarea Conferintei pe Blogul Ieșire din Matrix:

http://fymaaa.blogspot.ro/2008/11/biologia-credinei-i-printitului.html

- Conferinta titrata in Română pe Situl JurnalTV:

http://www.jurnaltv.ro/video/BRUCE_LIPTON_-_Natura_educatie_si_puterea_iubirii

   Cu drag,
 Oana si Dan

 

 

Instrumentele folosite în Tehnica Radiantă® pentru sprijinirea proceselor de auto-vindecare:

 

Dr. Barbara RAY            

© 1984                               

P.O.Box 86425                 

St. Petersburg FL. 33738 

 

 

 

 

 

Celle 3 planuri exterioare și acțiunea de sprijinire proceselor de auto-vindecare a Radianței Interioare  asupra lor:

 

Planul Fizic:

 • Se referă la forma cea mai densă de manifestare a Energiei Universale sub formă materială, iar la OM  este Corpul .  El conține toate structurile materiale ale ființei noastre ( inclusiv sistemul nervos central și sistemul hormonal ), precum și toate energiile fizico-chimice prin care acestea interacționează ( atât cele cunoscute cât şi cele necunoscute încă );

 • Prin Folosirea Zilnică a Tehnicii Radiante® ( FZ-TRT® ) accesăm Radianța Interioară ( RI ) care hrănește și restabilește armonia Funcțională și morfologică a Corpului. Dr. Barbara RAY spune că prin FZ-TRT® ne hrănim cu Lumină Interioară.

 

Planul Emoțional:

 • La acest nivel vibratoriu ( al Energiei Universale Manifeste ) sunt generate și accesate sentimentele și relațiile noastre trecute, prezente și viitoare;

 •  Prin FZ-TRT® accesăm RI care hrănește și stabilizează Planul Emoțional, restabilind armonia dintre el și celelalte planuri;

 • RI Accesată sprijină conștientizarea semnificațiilor profunde ale sentimentelor și relațiilor noastre cu noi şi cu cei cu care interacționăm.

Planul Mental Concret:

 • La acest Nivel Vibratoriu ( al Energiei Universale Manifeste ) sunt generate și accesate gândurile concrete;

 • În acest plan sunt realizate și toate funcțiile intelectuale: analiză, interpretare, memorare, regăsire, comparare și sinteză a informațiilor despre noi și despre reacțiile noastre,  la ce s-a întâmplat, se întâmplă sau s-ar putea întâmpla pe baza impresiilor noastre despre ce s-a întâmplat până în momentul respectiv;

 •  Prin FZ-TRT® accesăm RI care hrănește și aduce pe optim planul Mental Concret, îmbogățind și dezvoltând continuu, indiferent de vârstă, toate funcțiile Intelectuale;

 • RI accesată stabilizează planul Mental Concret, restabilește armonia dintre el și celelalte planuri, sprijinind conștientizarea vastei rețele de conexiuni interioare cu celelalte planuri ale noastre și cu celelalte forme manifeste din Univers ( oameni, animale, plante, obiecte și fenomene naturale ).

 

 

Recomandări pentru părinți, bunici și persoanele care asigură îngrijirea,

tratamentele medicale

și educația copiilor:

 

 

 

- 1-  Participarea la Cursul Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®  pentru activarea capacității și obținerea cunoștințelor despre folosirea Instrumentelor Radiante dedicate prevenirii și la nevoie a reducerii efectelor negative ale Stresului Copiilor pînă la auto-vindecarea completă a afecțiunilor generate de acesta în sinergie cu tratamentele și procedurile medicale:

 • Gradul 1 : În urma celor 4 Inițieri, Mîinile cursanților sunt ACTIVATE pentru a ACCESA, prin ATINGERE, Radianța Interioară din Sursa de Radiantă Interioară Nemanifestă folosind Sesiunile Radiante. Radianța Interioară accesată va înlocuii energia vitală consumată din cauza situațiilor stresante prin care a trecut copilul, restabilind armonia funcțională în toate cele 3 planuri (fizic, emoțional și mental) și în timp asigurînd regenerarea structurală a corpului copilului. După ce 1 dintre părinții copilului urmează cursurile noastre, la dorința acestuia, Inițiem GRATUIT copii pină în clasa a 12-ea, pentru ca și ei să folosesască Atingerea Radiantă involutară ( la cei mici între cîăteva săptămîni și 2-3 ani) sau Sesiunile Radiante complete la cei mai mari, urmind ca ei să partiocipe Gradtuit după absolvirea liceului (sau după ce au împlinit 18 ani) la Cursul nostru de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® Gradul 1.

 • Gradul 2 : În urma Inițierii numărul 5, absolvenții cursului de Tehnică Radiantă® Gradul 1, vor avea Mîinile Activate pentru ca prin modelarea (desenarea) cu acestea a 3 seturi de Modele, să aducucă în manifestare din Sursa de Radianță Interioară, 3 Vibrații numite Simboluri Universale, care vor putea fi folosite pentru prevenirea și la nevoie a reducerea efectelor negative ale Stresului Copiilor pînă la auto-vindecarea completă a afecțiunilor generate de acesta în sinergie cu tratamentele și procedurile medicale astfel:

            a) Armonizarea Încăprilor, Alimentelor, Medicamentelor

              b) Protecția Universală

            c) Regenerarea Universală

            d) Directările în Spațiu și Timp (Evenimente, Prezent, Proiecte și Îngrijorări

 

 • Gradul 3A, În urma Inițierii numărul 6, absolvenții cursului de Tehnică Radiantă® Gradul 2, vor avea Mîinile Activate pentru un nou Simbol Universal dedicat ce va fi  folosit la Co-Creerea ( coparticiparea cu Sursa de Radianță Interioară în sprijinirea proceselor de auto-vin), Local sau la Distanță, pentru reducerea și  la nevoie a reducerea efectelor negative ale Stresului Copiilor pînă la auto-vindecarea completă a afecțiunilor generate de acesta în sinergie cu tratamentele și procedurile medicale.

NOTĂ: Instrumentele Tehnicii Radiante® de la toate Gradele ( Gradul 1, Gradul 2 și Gradele Avansate 3A-7 ) se folosesc întodeauna în integraliteatea lor  ( Sesiuni Radiante, Armonizări, Combinații de Simboluri Universale, Directări și Cocreeri) și nu doar Setul de Instrumente al ultimului Grad,  deoarece efectul lor este SINERGIC.

 

- 2 - Folosirea zilnică a acestor instrumente și respectarea recomandarilor Managementului Activ al Stresului folosind cei 4 R, pentru prevenirea și la nevoie a reducerea efectelor negative ale Stresului Copiilor pînă la auto-vindecarea completă a afecțiunilor generate de acesta în sinergie cu tratamentele și procedurile medicale:

 

 

A. Întemeierea Familiei:

 • Înainte de Căsătorie Directări Săptămânale pentru Proiectul Căsătorie + Directare de Grup pentru Copilul nostru şi Viitorul lui Partener de Viaţă;

 • Directări pentru Nuntă şi Luna de Miere;
Sesiuni Expandate la Dublu între Tinerii Căsătoriţi şi Directări de Grup pentru Tânăra Familie;
 • 
Armonizarea Zilnică a Locuinţei, Alimentelor şi eventual a Medicamentelor;
Directări pentru Grupul format din cele 3 Familii (Tinerii Căsătoriţi, Familia Soţului şi Familia Soţiei);
 

   

B. Înainte de Conceperea Copilului:

 • Directări pentru Proiectul - Viitorul Copil -;
 • Armonizarea Dormitorului şi o Sesiune Expandată la Dublu în fiecare Seară;
 • Directări pentru eventualele Îngrijorări referitoare la Capacitatea de a Concepe şi Creşte viitorul Copil;

   

C. Pe timpul Sarcinii:

 • Armonizarea Zilnică a Camerei, Patului, Alimentelor şi Eventualelor Medicamente Prescrise de Medic pentru Viitoarea Mamă;

 • Directări Zilnice de Grup pentru Familie ( Soţ, Soţie şi Eventual ceilalţi Copii );

 • Directări pentru Proiectul - Naşterea Copilului - + Directări pentru Îngrijorările Mamei faţă de Sarcină sau Naştere ( în special la Prima Sarcină );

 • Sesiuni Expandate Zilnice atât la Dublu ( între cei 2 Parteneri ) cât şi Simple făcute de Viitoarea Mamă, cu Timp Suplimentar pe poziţiile Faţă 1-4 şi Spate 3 şi 4;

 • Directări Pentru Viitoarea Mamă făcute de Reţeaua de Suport constituită Special pentru acest Proiect ( de către Părinţii şi Prietenii Tinerei Perechi );

 • Creşterea numărului de Sesiuni Expandate şi Directări Zilnice pe Timpul şi După Eventuale Stresuri Fizice, Emoţionale sau Mentale ale Mamei, sau în urma descoperirii unor Eventuale probleme de Sănătate ale Mamei sau Viitorului Copil;

 • În cazul existenţei unor Probleme de Sănătate la Copii sau Adulţi se vor face Directări Pentru Evenimentele apărute pe Timpul Vieţii Intrauterine a acestora ( provocate de Stresuri Fizice, Emoţionale sau Mentale ale Mamei lor apărute pe timpul Sarcini );

   

D. Momentul Naşterii:

 • Armonizarea Salonului şi Patului pe timpul Travaliului;

 • Folosirea  Combinaţia de Simboluri Universale 3*(SU4M+SU1M) + 1*(SU22M+SU1M);
Directări în Grup ( la aceeaşi Oră ) făcute de Reţeaua de Suport a Viitoarei Mame;
 • 
Directări în Grup şi Sesiuni Expandate pentru Copil şi Mamă după Naştere;
Armonizarea Alimentelor, Lichidelor ( inclusiv a Apei pentru Îmbăierii Copilului ) şi eventual a Medicamentelor prescrise Mamei şi Copilului;

 • Continuarea Directărilor  în Grup şi a Sesiunilor Expandate pentru Copii Născuţi Prematur sau cu Probleme la Naştere până la restabilirea stării de Sănătate;
 

   

E.    În Copilărie:

 • Directări Zilnice pentru Familie;
Armonizarea de mai multe ori pe Zi a Camerei şi Pătuţului Copilului, precum şi a tuturor Alimentelor, Lichidelor, Obiectelor de Îmbrăcăminte şi a Eventualelor Medicamente destinate Copilului;
 •  
Aproprierea de Copil şi Joaca cu el numai după ce Părinţii, Rudele sau Prietenii şi-au Făcut o Sesiune Expandată; 
 • 
Folosirea Aplicării Expandate a Mâniilor pe Zonele de Disconfort ale Copilului şi a Combinaţiei de Simboluri Universale 3*(SU4M+SU1M) + 1*(SU22M+SU1M) pe timpul Durerilor Acute;

 • Sesiuni Expandate Zilnice Mamei şi Copilului + Directări în Grup pentru Copil de către Reţeaua de Suport;

 • Directări pentru Eventualele Evenimente care au Marcat Mama sau Copilul şi pentru Eventualele Îngrijorări ale acestora referitoare la anumite Proiecte Viitoare ( Grădiniţa, Călătorie, Tratament , Intervenţie Chirurgicală, Divorţ sau Decesul unei Persoane Apropriate );

 • Directări de Grup pentru Copil şi Copii din Colectivitate;
 • 
În cazul existenţei unor Probleme de Sănătate la Copii sau Adulţi se vor face Directări Pentru Evenimentele apărute pe Timpul Copilăriei acestora ;
 • Directări  pentru Proiectul - Prima Zi de Şcoală a Copilului -
 

 

 

   

F.    Pe timpul Şcolii:

 • Sesiuni de Punere în Formă Zilnice făcute de Copil înainte de Culcare;
 • Armonizarea Zilnică a Camerei şi Patului Copilului, precum şi a tuturor Alimentelor, Lichidelor, Obiectelor de Îmbrăcăminte şi a Eventualelor Medicamente destinate Copilului;
 • Armonizarea Zilnică a Camerei şi Locului în care Copilul îşi face Temele;
 • Directare de Grup pentru Copil, Clasa şi Profesorii lui;
 • Directări Pentru Proiectele Viitoare ( Lucrări Scrise, Examene, Tabere, Concursuri sau Olimpiade Şcolare );
 • Asigurarea Odihnei La Prânz ( cu Folosirea Sesiunii Simple de către Copil ) atât în Zilele Lucrătoare cât şi în cele Libere;

 Detalii despre stresul la copii în pagina Stresul, Copii și Tehnica Radiantă®

 

Notare
Comentarii
good@@

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stresul Copii si Tehnica Radianta® Stresul copiilor: cauze, simptoame și metode de prevenire sau reducere a efectelor negative ale acestuia prin Instrumentele oferite în cadrul Cursulrui pentru Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®
Stresul, Afectiunile Musculo-Scheletice si Tehnica Radianta® Din punctul nostru de vedere Stresul este principala cauza a afecțiunilor Musculo-Scheletice. Prezentam documentele Campaniei Uniunii Europene REDUCETI EFORTUL însoțite de explicațiile noastre asupra modului în care Stresul delanșează dureri Musculo-Scheletice care în timp provoacă modificări Funcționare...
Stresul, Cancerul și Tehnica Radiantă Stresul consumă vitalitatea, slăbește sistemul imunitar și dereglează sistemul hormonal. Acestea duc la apariția și evoluția galopantă a cancerului, iar răspunsul benefic al tratamentelor scade, crescînd efectele secundare ale acestora. Managementul Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă®-Real...
Stresul Sanatatea Mintala si Tehnica Radianta În contextul actualei Crize Financiare Globale și a Schimbarilor Meteo ample și imprevizibile, Stresul va crește la nivele alarmante și va afecta cea mai mare parte a oamenilor. Stresul este la baza Afecțiunilor Mintale, care pot fi prevenite și la nevoie remise prin folosirea Tratamentelor și Procedurilor...
Stresul, Noua Medicină Germană® și Tehnica Radiantă® Dr. Hamer a stabilit cum un Conflict-Şoc Biologic generează o Fază de Îmbolnăvire: Rece, Canceroasă sau Necrotică, iar dacă Conflictul este Rezolvat se trece la o Fază de Vindecare: Caldă prin care Procesele Canceroase sau Necrotice sun Reversate pentru a se Autorepara Ţesuturile afectate în Faza...
Medicina Integrala si Tehnica Radianta® Deosebirea dinte Tratament și Vindecare, Etapele Vindecării și Conceptul de Medicină Integrală al Dr. Eliot Dacher avînd Integrate Instrumentele oferite în cadrul Cursului de Management Activ al Stresului folosind Tehnica Radiantă® - Real Reiki®