Cele mai citite
 


Campanie de donare de sânge, lansată de Societatea Studenţilor în Medicină
marţi, 9 noiembrie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB) în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi cu sprijinul fundaţiei Ozone şi al clinicii Medlife vor lansa o nouă ediţie a campaniei 'Donează Sânge! Fii Erou', informează un comunicat de presă remis duminică AGERPRES.
Campania de donare 'Donează sânge! Fii erou!' se va desfăşura în perioada 8-12 noiembrie, între orele 8,00 şi 12,30 în Holul de Onoare al Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila'.
Campania de donare benevolă de sânge, după cum susţin organizatorii, are ca scop creşterea rezervelor de produse sanguine în spitalele din Capitală, dar şi sporirea numărului de donatori fideli din rândurile bucureştenilor prin sensibilizarea acestora.
Potrivit comunicatului de presă, Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti va pune la dispoziţie organizatorilor cadre medicale specialiste în domeniu, ce vor respecta normele internaţionale de igienă în timpul actului de donare.
Ca măsură de siguranţă pentru pacienţii din spitale care vor beneficia de produsele prelevate, se vor efectua o serie de teste în laboratoare de specialitate pentru a exclude eventuala transmitere a unei boli prin transfuzie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Rugby: Prima campanie de donare de sânge din acest an la FRR Federaţia Română de Rugby, în colaborare cu Prisum Internaţional şi Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, reia campania de donare de sânge, primul eveniment din acest an urmând să aibă loc, luni, 4 aprilie, la sala de conferinţe a FRR, unde se va amenaja un centru de donare respectând toate regulamentele...
Campanie de donare de sânge, sâmbătă în Parcul Herăstrău Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge va fi celebrată sâmbătă în Parcul Herăstrău de Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională, Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, cu sprijinul Ministerului Sănătăţii, printr-un eveniment şi o campanie mobile de donare sub deviza "Donează sânge pentru cele...
Campanie de donare de sânge, sâmbătă, în parcul Herăstrău O sesiunea de donare de sânge va fi organizată sâmbătă, între orele 10,00 şi 14,00, în parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, de către Asociaţia React şi Fundaţia Vodafone România, împreună cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, în cadrul programului "O şansă pentru viaţă".
Senatorul liberal Constantin Traian Igaş se implică într-o campanie de donare de sânge Senatorul liberal Constantin Traian Igaş demarează, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Arad şi cu autorităţile locale din oraşele Pecica, Nădlac şi Curtici, o campanie de donare de sânge, care se va desfăşura pe parcursul a trei săptămâni în cele trei oraşe menţionate.
Bihor: Poliştii locali donează sânge, la apelul public al Centrului de Transfuzie Sanguină Oradea, 18 iul/Agerpres/- Poliţiştii locali din Oradea au început luni, o campanie de donare de sânge, ca urmare a apelului public făcut de Centrul de Transfuzie Sanguină, aflat în situaţie critică, a anunţat, într-un comunicat, Primăria Oradea.
Campanie de donare de sânge, iniţiată de UNSR Studenţii şi tinerii vor putea dona sânge de luni până vineri, între orele 8,00-12,00, în holul Rectoratului Universităţii Politehnica din Bucureşti, în cadrul campaniei "Sângele înseamnă viaţă! Donează sânge şi/sau celule stem!", derulată de Uniunea Naţională a Studenţilor din România în parteneriat...